КОНТАКТ

За контакт с Виолета Станева във връзка с нейните платени онлайн консултации попълнете формата по-долу. Важно е да посочите реален и действащ имейл адрес, който ползвате и проверявате, иначе няма как да се свържем с вас.

Също пишете на мейла директно: violeta@varnisigo.com – и ползвайте платената й индивидуална консултация. По този начин ще получите персонифицирани отговори (може и на скайпа), които по-пълно да решат проблема ви. Защото в много случаи общите положения не важат във всеки един от частните случаи, а си има съвсем определени нюанси, които трябва да се вземат предвид.

Естествено, индивидуалната консултация е платена и няма как да е иначе, защото тя отнема от времето на Виолета Станева, но пък за сметка на това изобщо не е скъпа.

Един коментар по “КОНТАКТ

  1. Пиша ве за 2 път .останах без работа и сега нямам възможност да платя консултацията.има ли възможност да проведем 1 безплатна докато си стъпя на краката.всеки ден без нея умирам по хиляда пъти и незнам какво да направя.обичам я много и искам тя да е майката на моите деца

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *