Събиране на разделени двойки!

Спри! Още има надежда:

Приятелят ти те заряза?

 

Искаш да си го върнеш обратно?

 

Получавайте първи новите ми материали безплатно на мейла си!

Публикувам рядко и никога не спамя! Въведете своя Email адрес ТУК:

Прочети това!

 

Здравей! Казвам се Виолета Станева и съм психолог по професия, със специализация по семейно консултиране, което практикувам в чужбина вече повече от петнадесет години. За това време съм се натъквала на какви ли не случаи (със сигурност подобни на твоя) и съм помогнала на много жени, да си върнат любимия човек.

Важно: Вече можете да изтеглите книгите безплатно от ТУК!

Да стана брачен консултант ме подтикна едно лично преживяване. Преди много години и аз бях на твоето място. Мъжът ми (тогава просто гадже), внезапно ме изостави. Аз бях сигурна, че той е „принцът с белия кон“, и твърдо решена да си го върна. Три месеца по-късно той стоеше на прага ми, с огромен букет и пръстен.

Днес сме женени с две деца и смея да твърдя, щастливо семейство!

 Важно! Виолета дава и индивидуални платени консултации по мейла. За условия и цени, пишете й на violeta@varnisigo.com!

Със знанията и уменията си като психолог, аз успях да си го върна. Нещо повече – не само успях да го привлека обратно при мен, но и да го задържа завинаги!

Всичко това тогава ми отне 3 месеца! Защото тепърва откривах топлата вода и нямах опит като брачен консултант. Ако сега ми се наложи да направя същото, със сигурност ще се случи за около две седмици. И тук идва най-хубавата част:

Мога да науча и теб!

Осъзнах, че ако една жена няма знанията и опита, които имам аз, едва ли ще успее да си върне любимия. В работата ми неведнъж ми се е случвало да помагам на мои пациентки, а и приятелки да излязат от тази ситуация, като по този начин създавах и усъвършенствах системата, за която съм на път да ти разкрия.

С времето разработих модел и го предлагах на всяка дама, която е на път да изгуби любимия си завинаги. В един момент осъзнах, че за да работи системата, дори не е нужно моето присъствие и консултиране, защото е валидна при 99% от мъжете!

Реших да напиша книгата „Как да си върнем любимия“,за която иде реч в това писмо.

Вътре се съдържат тайните на мъжката психология, които сама съм разкривала с години, както и практическите съвети, как да си върнеш любимия обратно! При повечето от случаите, първите резултати си проличават най-късно до десет дни!

Сега вероятно си си вкъщи, в лошо настроение. Сигурно си депресирана. Често плачеш, когато видиш щастлива двойка ти се насълзяват очите.

Спомените изплуват от всеки предмет, всяко място, и те натъжават… Може би ти идва да отидеш и да му паднеш на колене. Да му кажеш, че не можеш да живееш без него. Знам как се чувстваш и какво изкушение може да е това, но НЕДЕЙ!

Като професионалист ти казвам, че това е тотално грешен подход. Отново като професионалист те съветвам, за да не направиш някоя фатална грешка и да го загубиш завинаги, по-добре не предприемай нищо, преди да си прочела моя труд!

А ако го прочетеш, след нула време вероятно ще се случи тъкмо обратното:

ТОЙ ще дойде, ТОЙ ще ти падне на колене и ще ти се моли!

Не се шегувам. Направила съм го за себе си, за много мои приятелки и пациентки, сигурна съм, че мога да го направя и за теб!

Книгата ми „Как да си върнем любимия“, е едно пълно и усъвършенствано с времето златно ръководство стъпка по стъпка. В него съм разкрила тайни, които повечето жени не знаят, и никога не откриват. По едно красиво стечение на обстоятелствата си попаднала на този сайт, и имаш късмета да станеш една от малкото просветени.

Тайните, които ще ти разкрия включват:

Какво точно се случва в главата на любимия ти, как мисли той;

Как, чрез психологични трикове да му подействаш така, че той да ти се моли да го приемеш обратно;

И най-важното: Как след като се върне да го задържиш завинаги!

Повярвай ми, през дългогодишния ми опит съм разбрала, че да си върнеш някого при теб е лесната част. По-трудната е да не го изтървеш отново! За да не се случи това, трябва ти да контролираш връзката – безценните съвети как да направиш това са описани в книгата.

Най-често, след като се постигне желания резултат и мъжът се върне, той се държи както в началото на връзката – сякаш сте най-скъпото му нещо, цветя, подаръци, може би романтика – все едно тъкмо сте тръгнали. След време обаче, ако не сте разбрали защо първоначално се е опитал да ви напусне и не сте се коригирали – вероятно раздялата ще се случи отново и този път може да е окончателна. Опитът ми показва, че голямата част от жените интерпретират причината за раздялата погрешно. Те просто не познават мъжкия начин на мислене, и това в един момент се оказва фатално за връзката им. Тъй като да знаеш каква е причината да те зареже е от огромна важност за щастливата развръзка, съм описала подробно и това.

Често се случва да трябва да събирам двойка, при която мъжът вече се среща с друга. При това положение жената е напълно отчаяна и се сравнява по всеки показател с другата. Вече е сигурна, че няма как да си го върне.

Тотално грешно!

Ако и при твоя случай е така, успокой се! Разкрила съм детайлно, как точно да действаш, ако вече има друга жена в живота му. Сигурна съм, че е точно обратното на това, което си мислиш да направиш! Препоръчвам ти, да не си гърмиш патроните, като стреляш напосоки. Много е вероятно с действията си да го отблъснеш още повечеи тогава усилията ти да си го върнеш след като си прочела книгата, ще се умножат!

Има един термин, с който работя: Прозорецът от време, в който можеш да си го върнеш. „Прозорецът“ е различен при всеки мъж, но в един момент се затваря. Това се случва най-често не защото е минало прекалено много време от раздялата, а заради погрешните действия или бездействие на дамата. Препоръчвам ти да прочетеш книгата възможно най-скоро, преди този прозорец да се е затворил.

Побързай, преди да се e влюбил в друга!

Тогава да си го върнеш ще е почти невъзможно. Трябва да действаш бързо, но и прецизно, и правилно. Както казах, описала съм как можеш да си го върнеш за нула време.

Доскоро взимах по 40 евро на час за подобни консултации. Сега работя на преференциални цени с българи и българки. За да ползвате услугите ми, пишете на мейла violeta@varnisigo.com. Понеже някак си се прочух с тези си умения, пациентките ми започнаха да се увеличават главоломно. Започнах да давам съветите си и по скайп, тъй като доста от хората бяха далеч от Дармщад, Германия, където работя и живея от дълги години.

Докато накрая осъзнах, че ще е по-добре това скъпоценно знание да се разпространява само. Реших, да не го ограничавам и пазя в себе си, и написах „Как да си върнем любимия“, като не спестих нито една подробност!

По този начин много по-голям брой жени като теб ще имат достъп до Тайните, а цената, която ще заплатят, ще е много по малка от тази за десет часова консултация. В същото време и аз ще се чувствам доволна от плодовете на труда си.

В секцията „Отзиви“ обичам да публикувам писма от жени, които ми пишат, разказвайки как са си върнали любимия. Ако решиш да си закупиш моята книга, моля, напиши ми след време едно писъмце с твоята история. Когато чета подобни писма, се чувствам изключително щастлива и доволна от себе си! Вярвам, че всеки човек има дълг да помага на останалите, и в този смисъл, мисля че аз вече съм го изпълнила.

Аз не съм врачка, нито ясновидка; няма да му направя магия. Не мога да ти обещая, че като си купиш книгата ми, той задължително ще се върне при теб!

Мога също да те уверя, че проучванията ми досега доказват, че процентът на успешна развръзка след плътното следване на моите указания е над 89%!

Освен всичко друго, бъди сигурна, че дори ако той не се върне при теб, знанието, което ще получиш, ще ти служи във всяка твоя по-нататъшна връзка. Ще знаеш как да действаш правилно и да контролираш отношенията си с който и да било мъж!

Цената на книгата ми „Как да си върнем любимия“ е 25лв.

Тази цена на някои може да се стори прекалено висока, но за тайните, описани вътре, много дами са ми плащали три и дори четирицифрени суми!  Това знание е толкова ценно, колкото ценно ти е твоето щастие!

ВНИМАНИЕ!

Важно: Вече можете да изтеглите книгите безплатно от ТУК!

+Специален ПОДАРЪК!

В допълнение ще получиш един специален подарък! Книгата ми „101 любовни идеи“, която съдържа цели 101 начина как да зарадваш близкия си с романтична изненада! Цената на тази моя книга отделно е 12лв, а ти ще я получиш напълно безплатно, като допълнение към „Как да си върнем любимия“!

Вече можеш да изтеглиш книгата ми в удобен за четене .pdf формат. Ако не желаеш да я четеш на компютъра, ще можеш и да си я принтираш.

Не губи време! Побързай, преди да се е затворил Прозорецът и да си изтървала своя шанс!

Пожелавам ти да постигнеш щастието, на което се радвам сега аз – 20 години щастлив семеен живот и две прекрасни деца! Благодаря ти за отделеното време!

Искрено твоя:

Виолета Станева

| Начало | Поръчай | Отзиви | Често Задавани Въпроси | Връзка с мен

 Важно! Виолета дава и индивидуални платени консултации по мейла. За условия и цени, пишете й на violeta@varnisigo.com!

| Декларация за поверителност| Условия за ползване | Sitemap

Ето и едно от писмата до Виолета:

Как да си върнем любимия

Едно от писмата. Анонимността е запазена

Второ писмо:

Нов отзив: „Здравейте,Виолета! Искам да изкажа благодарност за съветите и насоките,които ми давате в писмото,което ми изпратихте! Трябва да призная,че се чувствам доста по-обнадеждена и съм готова да проявя наистина сериозно търпение,за да имам шанса да си върна любимия човек. Правя го,защото наистина държа да си го върна,а не заради себе си. Имам някакво вътрешно усещане,че в моя случай търпението може да даде добри резултати,дано не се лъжа.

Надявам се също това търпение да докаже на моя приятел сериозните ми намерения за промяна от моя страна и това да го върне обратно.

Благодаря Ви, че ми разкривате и някои неща,свързани с мъжкото поведение, като например това,че не всичко,което мъжът казва,трябва да се приема в буквалния смисъл,че понякога в думите се крие друг смисъл.

Това определено ми помага да разбера някои неща по-правилно.

Четейки писмото и книгата Ви, разбирам,че сте един добър психолог и се радвам,че успях да попадна точно на Вас! Определено имате опит,с който ми вдъхвате повече сигурност и надежда!

как да си върна любимия

Писмо до Виолета

Ще спазвам насоките,които ми давате и непременно ще Ви пиша при благоприятна развръзка на моя случай! P.S. Ако имате и някоя друга Ваша книга по темата за взаимоотношенията между мъжа и жената,моля Ви пратете ми заглавието по mail-a,а също и информация относно цена и дали мога да я намеря по книжарниците,или я има само в електронен вариант.Ще ми бъде приятно и полезно да науча още неща. Още веднъж,благодаря! „