Как да се справя с жена си? Как да се държим с жените и други ценни идеи

Как да се държим с жените? Как да познаем, че на жената ѝ се иска? Поведение на влюбена жена. Как да си поискаш от жена

Три важни урока за мъже по темата „Как да се справя с жена си“ от брачен консултант номер 1 – Виолета Станева. И няколко бързи отговора на въпросите от подзаглавието горе. Нека да започнем от питанията, защото те са нещото, което читателите търсят, а по-надолу ще минем и към самата аргументация на тезите.

Как да се държим с жените?

Бъдете мъж!

Мъжът е длъжен да бъде мъж, демонстрирайки, че е силен. Това трябва да си личи и от самите разговори. Жените харесват у мъжа именно това, че той е мъж. За обратното си има приятелки и приятели-гейове. Не забравяйте, че сте мъже и не пропускайте да дадете на жената възможност да се почувства като жена във ваше присъствие. Вие сте силният и закрилящият, тя е красивата и има нужда от вашата закрила.

Бъдете позитивен!

как да се държим с жените 02, влюбена жена, да разберем, че и се иска

Получавайте първи новите ми материали безплатно на мейла си!

Публикувам рядко и никога не спамя! Въведете своя Email адрес ТУК:

Не бива да се оплаквате прекалено много. Нека срещата ѝ с вас да е време, в което тя да се чувства комфортно, това да бъде отлично завършване на деня. В подсъзнанието ѝ трябва да влезе, че когато наблизо сте вие, на нея ѝ е добре. Така се създава психологическа зависимост от отношенията с вас, която се създава лесно и бързо. Достатъчно е да сте позитивно настроен към света.

Дозирана самоувереност и натиск

Самоувереността е плюс в очите на жените, затова не бива да се прибягва към „уговаряния“ и пазарлъци. Просто вземете нещата в ръцете си: „Ще се срещнем в 19 часа, облечи се по-топло, защото ще ходим при приятели на вилата“. Без уговорки. Ако се съгласи – идеално, ако не се съгласи, не се разстройваме.

Правете комплименти!

Жените обичат комплиментите. Когато ги чуват, те стават по-женствени и красиви. С колкото повече топлина я надарите, толкова повече топлина ще бъде готова тя да даде в замяна. С жените е така винаги. Те са пряко отражение на отношението на мъжа.

Бъдете интересен за нея!

Вероятно тя ще се опитва да намери общи теми с вас и вашата задача ще бъде също да ги намерите. И активно да общувате. Колкото повече точки на съприкосновение намерите, толкова по-добре. Толкото по-забележителен ще станете като потенциален спътник в нейните очи.

Намекнете за планове за бъдещето!

За жената е важно да разбира, че от нея се интересуват не за една вечер. Ако тя действително ви интересува, ще ѝ бъде приятно да разбере, че вие сте готови за сериозни отношения. За създаването на семейство и раждането на деца. Не е ли това най-главното и целта на всяка сериозна връзка?

Цветя и жестове

Това е най-баналният, но и най-романтичният начин да я очаровате. Не става дума за скъпи подаръци. Не се опитвайте да я купите! Би било прекалено просто, ако светът се състои само от алчни жени. Но един подарък и един жест, ако са от сърце, винаги имат разбиващ ефект.

Как да познаем, че на жената ѝ се иска?

как да се държим с жените 04, влюбена жена, да разберем, че и се искаЕто няколко важни признака, по които можем да познаем, че на жената ѝ се иска:

 1. Тя открито говори на интимни теми
 2. Пуска неприлични шегички и проявява кокетство
 3. Жената докосва мъжа
 4. Търси уединение с него
 5. Намеква за близост или открито я предлага

Ако темата ви интересува, пишете ми, за да я разработя по-подробно!

Поведение на влюбена жена

как да се държим с жените, влюбена жена, да разберем, че и се искаЕто някои точни признаци за това, че една жена е влюбена. Може да разширя темата, ако проявявате интерес към нея. Достатъчно е да ми пишете по-долу в коментарите и ще се заема:

 • Момичето крадешком наблюдава мъжа, който предизвиква симпатия у нея или в когото е влюбена, и отмества поглед, когато очите им се засекат
 • Постоянно е приветлива с младия човек, смее се на неговите шеги, откликва на молби и се опитва да привлече вниманието към себе си.
 • При разговор с приятелки го споменава, държи се така, както преди не го е правила.
 • Поправя косата си, докато общува с младежа, жестикулира, нарушава личното му пространство, докосва го.
 • Ако жената изпитва искрено чувство към мъжа, каквото е любовта, при разговор с него тя постоянно обръща глава към него и несъзнателно повтаря неговите пози, жестове и мимики. Става като огледало на мъжа.
 • При разговора с него зениците ѝ се разширяват, защото в организма постъпва по-голямо количество адреналин.
 • Ако момичето дълго не е виждало младежа, към когото е неравнодушна, тя започва да проявява интерес към него, да разпитва общите познати с какво той се занимава в момента.
 • Страниците му в социалните мрежи също се намират под специалното внимание на влюбената особа.
 • Подаръците без повод са причина да се замислите за характера на взаимоотношенията. Така девойката се опитва да завоюва симпатията на младежа и да му покаже, че е важен за нея. Ако подаръкът е направен от собствените ѝ ръце, това е още по-интересно.
 • Ревността е един от най-верните признаци за това, че девойката се е влюбила във вас. Но тя е и опасно чувство и не бива да се предизвиква невнимателно. Ако сгрешите тук, може да развалите всичко. Още за ревността ТУК!

Ето и едно видео по темата на руски:

Моите най-важни уроци

Позволих си да дам съвет и по тази наболяла тема, тъй като доста често в практиката ми на консултант, силният пол се обръща към мен е един единствен въпрос: “Виолета, дайте ми съвет как да се справя с жена си/ приятелката си?“.

Е, драги мъже, ще дам моя урок и на Вас, защото има какво да направите, ако срещате трудности в общуването си с нас – жените. Дори самият Зигмунд Фройд в дългогодишните си проучвания на женската психика, не е стигнал до кардинално решение, но аз ще систематизирам на какво ме е научила работата с хората и личните им връзки.

Как да се справя с жена си?

Как да се справя с жена си – често задаван въпрос, чийто отговори са лесни.

Не бъдете отчаяни, не бъдете песимисти! Решения има, стига да вникнете в съдържанието на всичко, което се опитвате да промените. Да съумееш да се справиш с една жена, означава преди всичко да разбираш тайния й език.

Езикът, с който се изразява жената, е скрит и е пълен с послания.

За да се справите с недоразуменията и да можете по-лесно да комуникирате, е добре да сте запознати не само с женската психология, а да знаете как да я разчитате. На вниманието Ви ще посоча някои основни уроци, които ще са от полза на онези от Вас, които срещат проблеми и не намират изход от дадена ситуация.

Урок 1: Разбиране

Жените, каквото и да си говорим, искат да бъдат разбирани. Но не винаги това, което казват, е това, което вие чувате. Запомнете, че мъжете и жените говорят на различни езици. Когато една жена Ви каже „нищо ми няма“ – задействайте алармата за тревога!

Това не е вярно! Жената иска да каже, че нещо е провокирало поведението й. Там вие сте на ход. Умеете ли да разбирате женския език, ще знаете и как да се справите с него. При отговор „нищо, всичко е наред“, знайте, че не е наред!

Тогава поемете дълбоко въздух и с разбиране вникнете в себе си. Върнете дадена ситуация, за да разберете какво я е ядосало и как можете заедно да поправите тази ситуация. Разбирането е процес на изслушване. Вашият мъжки подход все още не е научен да го разпознава.

Урок 2: Подкрепа

Мъжката гледна точка за женските занимания не винаги е подкрепяща. Мъже, не се сърдете, но голяма част от вас не знаят как да уважат и да подкрепят нещата, които жената прави, или е приела за свое хоби. Запомнете, че женската природа не е първична, каквато е вашата. Към нея се подхожда с деликатност.

Затова, ако се дразните, че жена ви непрекъснато чисти, интересува се от духовни неща, гледа на хобито си като на развитие и повод за радост – помогнете й да знае, че я подкрепяте във всичко. Тогава със сигурност няма да спрете вашата комуникация. Когато жената усети, че вие се интересувате от важните за нея неща, няма да ви е трудно да се справите с проблемите заедно.

Подкрепяйте я, независимо колко странно ви се струва това, което прави. По природа жената иска да усеща подкрепа. Не се оплаквайте пред нея. Жените не обичат мрънкащи мъже. Те се вбесяват от неоценяването ви. Бъдете винаги на ниво. Не избухвайте. Всеки има своите силни и слаби страни.

Урок 3: Милите думи

razbiirane

Признайте си, че доста рядко правите комплименти, нали? При мен идват жени, разбили браковете и личния си живот, защото са живели като в клетка. Не са чули нито една мила дума от партньорите си. Така, рано или късно всичко става рутина и после питаме: „Как да се справя с жена си?“.

Много е важно да пуснете в действие добрия тон. Добрият тон означава да не търсите повод да кажете на жена си, че изглежда прекрасно, само ако е облечена в рокля. Добрият мъж винаги намира повод да прави комплименти. Това действа като афродизиак на женската психика, защото не веднъж съм казвала: ЖЕНАТА обича с УШИТЕ СИ. Всичко онова, което искате да промените във взаимоотношенията си с жените, зависи от подхода ви с думите. Словото е важно и умните мъже знаят как да го използват.

Е, драги мъже, виждате, че начини има, стига да си направите анализ на това, което провокира дадено поведение у жена ви, т.е. – това, което не ви харесва, това от което се оплаквате, това, което ви дразни. Съветвам ви да излезете от общоприетите клишета на връзката си и да опитате да следвате тези лесни 3 урока.

В случай че се затрудните при някой от тях, и не знаете как да постъпите, не се колебайте да се свържете с мен на имейл: violeta@varnisigo.com. Не забравяйте, че всеки случай е уникален, а горните съвети са твърде общи. Те действат абсолютно при всички случаи, но във вашата ситуация може да има нюанси, които трябва да се вземат предвид.

В зависимост от това, докъде са стигнали нещата, нещо може да се добави към тези уроци. Нещо, което важи само за вас двамата, някакъв дразнител или значим фактор, който го няма при останалите двойки! Затова най-добре ми разкажете своята история – на мейла или по-долу във формата за коментари, за да прецизираме заедно какво е нужно да се направи.

Виолета Станева, брачен консултант.

Вижте и ТОВА:

Несподелена любов: 8 техники, за да я привлечем или да я забравим завинаги!

Още за допълнително четене на английски: Как да се държим с жените? Как да познаем, че на жената й се иска? Поведение на влюбена жена.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *