Събиране след раздяла. Как да се държим? Поведението на мъжа

Какво е поведението на мъжа след раздяла? Как да се държим? Кога мъжът се връща? Техники за събиране след раздяла. Връщат ли се чувствата?

Разберете от Виолета Станева какво да направите, за да се съберете отново с любовта на живота си. Събиране след раздяла е нещо, което може да се постигне, ако спазвате техниките по-долу.Още в текста: Ценни мисли и заклинание (молитва), донесено от Индия.

Скъпи приятели, позволявам си да напиша тази статия, заради неспирния поток на ваши писма и молби за помощ относно раздялата. Раздялата е тъга, с която днешният объркан, забързан свят се опитва да се бори, но не разбира, че, борейки се, той предизвиква още по-голямо отдръпване. Сигурна съм, че има сред вас такива, които дори в този миг усещат сърцераздирателната липса на изгубен любим, човек, с когото сте си мислели, че ще прекарате целия си съзнателен живот, някой с когото сте създали семейство или връзка и той ви е предал.

Познахте ли себе си в това изречение? Ако отговорът ви е да, то значи продължете да четете, защото ще ви науча какво изпускате, когато се съсредоточавате върху раздялата. Това е един урок по обич към себе си и съответно силно оръжие, с което ще върнете любовта, за която плачете, изпадате в депресия, изпитвате вина и дори страдате физически.

Получавайте първи новите ми материали безплатно на мейла си!

Публикувам рядко и никога не спамя! Въведете своя Email адрес ТУК:

Бутоните на депресията след раздяла

Оставили са ви, зарязали са ви без думи или с нелепи обяснения, на които вие не вярвате. И какво от това? Можете и имате силата да се съберете, стига да си признаете къде и кога точно са натиснали бутоните ви. Вашият момент на реакция е определящ дали ще се съберете, дали партньорът ви ще се върне, или дали ще го изгубите завинаги.

Много ваши писма са изпълнени с тъга, с пълно отчаяние, а това говори, че бутоните са задействани. Струва ви се, че вече е късно, а знаете ли кое е погрешното схващане на всичко това? Погрешно е да се седи в нетърпение! Само това и искам да се знае, е основният препъникамък на всяка раздяла, окончателна. Нетърпението е сила, която дава зелена светлина на този, който ви е напуснал. Защо става така ли? Защото зареждате още повече състоянието, което сте събудили у любовта на живота си, тоест- притискане и натоварване на мислите му/ѝ.

В коя посока да гледаме след раздяла?

След раздяла какво да правим? - 015Гневът и неразбирането от една раздяла, особено ако вече сте създали голямо семейство, е първият лош съветник. С гняв няма да решите и намерите правилния начин да се справите с връщането обратно на човека, когото обичате. Така само гледате и действате в грешна посока. Правилата са ясни и се налага да ги запишете, ако наистина искате да провокирате обратно чувствата и любовта на избягалия от вас съпруг или гадже.

Първо: запазете спокойствие, за да не притискате половинката си и да ви мисли за обсебващ/а. След това направете уважителен жест, въпреки болката си, постарайте се да се покажете като силната страна, а не жертвата, което автоматично отблъсква другия пол. Когато показвате жертвено поведение, изтъквате причини като „имам деца“, „точно на мен ли“, „какво направих“, вие директно си вкарвате автогол. Не търсете тогава някой да се върне до вас и да ви е опора.

Причините за една раздяла могат да бъдат различни: изневяра, охладнели чувства, отегчение, притискане, неправилна комуникация и т.н. Интересно е, че всичко е едно и също, но малко от нас го разбираме, защото се ръководим от болката, която пречи на съзнанието да мисли трезво и да изманипулира другия.

Уважителна позиция. Обръщайте по-малко внимание!

И пак повтарям: вие контролирате една развръзка само когато запазите неутрална уважителна позиция и се стремите да търсите причините и у вас. Лесно се обвинява партньор, но всичко идва от вашето Его. Много двойки се разделят заради нетърпимостта си да говорят свободно за нещата от живота, за любовните си желания, за правилна визия на семейните ценности. Оплакват се от стреса, а го създават сами. Тогава нямат нито опора, нито решение.

Много пъти съм повторила в книгата си, че „само този, който обръща по-малко внимание на една връзка, е този, който я контролира“. Всичко е игра на едно поведение, което не е управлявано правилно. Моментът на самата раздяла е удар, което не отричам. Тук трябва да ни светне крушката и да си кажем: „добре, нека да видя къде аз сбърках и какво чух, за да остана насаме със себе си, и да го поправя“.

Разбира се, това ще се види от любимия, макар вие да сте повярвали, че той/тя не искат да ви виждат и чуват. Има начини, с които можете да въздействате за връщане на любовта си, а най-ефективният е доброто ви настроение. Да, звучи клиширано, но е действащ факт. Защо не го виждате ли? Защото в главата ви нахлуват и бушуват множество мисли от типа „защо“. Защо е въпрос, на който никой не може да даде правилен отговор.

Можете да спрете забързаността си за миг и да надникнете в себе си. Заобиколете се само от приятни хора, с добра енергия, които ви дават идеи за развитие, а не от такива за по чаша чай, който ще „ви съчувстват“ и обвиняват половинката ви. Това не е редно.

За вредата от обвиненията след раздяла

Хората, които се свързват с мен, обикновено започват писмата си с тежки обвинения и думи към партньорите си, а след това остава по една дума и за самите тях. Основен аспект на такова поведение е страхът някой да остане сам. Това е най-страшната мисъл, поради която хората бързат да върнат някого обратно и правят куп нелепи грешки.

Много отдавна древни народи са казали: „В самотата чуваш!“. За това категорично давам строг съвет: бързате ли, следите ли напусналия ви любим, обсебвате ли го с писма и смс-и, вие го губите завинаги. Ако спрете да анализирате цялата ситуация и уважите решението ѝ/му, тогава ще видите, че привличате същата ситуация и у своя човек. Той/тя също започва да остава насаме със себе си, макар вие да си мислите друго, и времето дава ясни отговори за всичко, за което сега бързате.

Чувството за притежание убива връзката

След раздяла какво да правим? - 014Няма такова нещо като „на всяка цена“. Ако мислите, че някой е ваш и ви принадлежи, защото е създал семейство, деца, защото имате връзка от 30 години, значи сте объркани и самотни дори да сте направили семейство. Човек сам избира, а за да избере, партньорът му е важно да го уважава.

Да, добре, изневерили са ви; как ще постъпите? Ще седене да агонизирате, или ще си припомните сама/сам със себе си какво отношение ваше е породило това да се случи. Знаете добре, че вие сте отражение на човека до вас, съответно и той ваше. В този свят няма никакви празни пространства, а енергията се движи само от една сила – любов.

Какво да правим със себе си след раздяла?

Използвайте и времето си за себе си. Напуснали са ви, казали са ви ред неща, повечето от тях са пълна измислица. Защо ли? Защото със своето поведение някак си сте насърчили другия да ви говори не по начин, по който на вас ви харесва. Ако искате да си го върнете, поправката в графата трябва да е вашето поведение – с него се печели, с него се губи човек. По-ясно правило от това аз лично не съм прочела.

Уважавайки решенията на другия, предизвиквате у него/нея уважение и към вас. Времето е величина, която се променя непрекъснато: има хора, които прекарват времето след раздяла саморазрушавайки се, а други – изграждайки се. Вие от кои искате да бъдете, за да върнете мъжа/жена си?

Мъжете се връщат по-често от жените след дълга раздяла, посочва и мое лично проучване, но се връщат само при жени, които знаят да управляват смело характера си.

Обещаното заклинание, молитва за след раздяла

След раздяла какво да правим? - 013Има и други интересни въпроси, които ми задавате и ме питате , а тук ще си позволя да кажа няколко неща и за тях. Има ли молитви, които помагат след раздяла? Има ли древни магии и заклинания, които да използвате?
Да, има!

Неотдавна, по време на мое пътуване до Индия, се запознах с мъж, духовник, последовател на древната наука Аюрведа, от когото научих доста неща за силата на словото, което дава реални резултати. Поговорихме за разделите, за изневерите, защо двете ин-ян енергии не могат да говорят един език. Този човек се казваше Фазел Шайк. Дедите му се занимавали главно с аюрведа, но той твърдеше, че във всяка приготвена рецепта се слагат и специални думи, тоест слово.

Имам подарена молитва за хора, които са разделени. Тя сближава енергиите им, доближава ги един до друг и ще я споделя с вас. Тя съдържа само определени изрази, които представляват код. Старите индийци казват, че е нужно да се съсредоточите, да „видите“ вече с подсъзнанието си онова, което искате. Как се изпълнява молитвата:

Техниката за изпълнение на молитвата

Седнете удобно и поемете въздух 7 пъти. Дълбоки вдишвания, идващи от корема ви. Това е важно, защото отваря вашите енергийни центрове, наречени чакри. Когато издишвате въздуха , започнете да си представяте, че това е отровата, гневът, вината, омразата, лошотията, завистта.

С всяко издишване си представяйте чернилка, която изхвърляте визуално от тялото и душата си. С поемането на въздух правете обратното: представата ви да бъде, че вдишвате само любов и нищо друго. Тук е важен и моментът, в който да си представите картина, която искате да се случи, която е свързана с вашият партньор, изгубена любов. Вижте се заедно и запазете възможно най-дълго тази визуална представа.

След като сте направили предварителната подготовка с дишането, визуализирането на всичко, описано, застанете в поза лотос. Тази поза на тялото отваря всяка енергия и предоставя възможност за по-бързо реализиране на желанията ви.

След като вече сте заели поза лотос, започнете да казвате 7 поредни пъти текста, който е същинската молитва за събиране на разделени двойки. Четете или наизустете бавно, това няма значение – важно е да сте в хармония с това, което искате. Дори аз лично ви препоръчвам вече да си представите, че то е там при вас. Съдържащата се молитва за връщане на любим/а е следната:

Текст на заклинанието
След раздяла какво да правим? - 01

Текстът на заклинанието след раздяла

Дори да е трудно четенето на текста, не се отказвайте! Можете да произнесете всичко това дори буква по буква. Важен е кодът, за който ви писах по-горе.

Допълнителни ритуали и действия

Оставете желанието само да изплува пред очите ви – осъществено. Връщането след раздяла може да отнеме седмица, две, но е ключов момент да запомните, че времето иска време. Съответно не се отказвайте и не позволявайте на мисълта, на разума да ви ръководи. Ако раздялата ви е скорошна, имате шанса по-бързо да възобновите двете енергии. Ако с любимия сте разделени дълго, времето иска постоянство, за да нареди това, което вие подсъзнателно вече сте визуализирали.

Когато изпълнявате молитвата, създайте си подходяща обстановка: можете да запалите ароматна свещ, червена или бяла, да сложите аромат на мускус, или ванилия, канела. Усещайки спокойствието, сетивата ви се съединяват с мисълта и на подсъзнателно ниво вие получавате по-голяма увереност и вяра в това, което правите.

Второ работещо заклинание

Както споменах вече, това е молитвата за събиране на разделени двойки. Време е да споделя с вас и древно заклинание, състоящо се от едно изречение. За него не ви трябва особена подготовка, освен снимка на обекта, с когото сте във фактическа раздяла.

Начин на изпълнение:

В голям, прозрачен съд наливате вода (нека е изворна). Под прозрачния съд поставете снимката на вашата любов, след което пуснете бучка захар във водата. Останете в пълна тишина, докато захарта се разтвори напълно. През това време мислено си представете, че сте вече заедно и сте върнали старите чувства на загубената си изгора. Доближете се до съда с вода и духнете към отвора му 3 пъти, така, че да образувате помръдване на водата. След това силно изречете на глас:

Текст №2

„С източните, западните, северните и южните ветрове, от бездънните ями, измъквам те и придърпвам обратно към сърцето си (името на вашата/вашия избягал любим/а).„

Изречете 3 пъти. Махнете снимката на изгубената любов, приберете я под възглавницата си. Там тя седи 7 нощи, след което я сложете, където е била и преди. Водата мигновено разпределете, полейте цъфтящи цветя, които имате, докато не се изхаби цялата. Това е всичко. Оставете на силата, която има Вселената, да върне обратно щастието, което заслужавате. Резултатите са доста бързи.

Накрая да обобщим:

След раздяла какво да правим? - 012След като споделих с вас знанията си, искам да знаете, че няма такова нещо като невъзможна любов. За да се раздели един човек с друг, това се свързва с влиянията и на много енергийни намеси, с които ние се сблъскваме. Никога не поставяйте себе си на последно място, и вместо да се тръшкате и да търсите отговорите на въпросите “защо“ и „какво направих“, заредете се точно с обратната енергия, тоест позитивната, и дерзайте. Онова, което усещате, е онова, което говори вашата интуиция. Винаги я използвайте, за да надникнете и в тъмната си страна. Както казва Карл Юнг: “Търсете светлина в тъмната си половина“.

Пожелавам успех и сбъднати мечти на всеки, който е изгубил вяра.

Виолета Станева

Непременно погледнете и ТОВА:

Раздяла: 6+ техники как да я преживеем и да продължим напред?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Събиране след раздяла. Как да се държим? Поведението на мъжа

  1. Здравейте,
    разгледах доста примери и статии от Вас и ми възникна въпроса, тези техники дали ще сработят при по краткотрайни връзки. При мен за изключително кратък период от време (2м.) един човек така дълбока влезе в съзнанието ми, под съзнанието ми, в сърцето ми и под кожата ми или както искате го наречете, но ми е много трудно да преживея раздялата с него. Какво да правя, искам си го обратно !

  2. Здравейте пиша ви изневерох на мъжа си тпй разбра за това прибра ме отново но отношението вече не е същото той започна да търси жени по интернет мен ме ползва само за лична изгода искам да се влюби в мен да бъдем отново семейство но незнам как

  3. Здравейте,моят проблем се състои в това,че имам желанието да се събера с бившият ми приятел.Заедно сме от два месеца.Обичам го,той мен също,поне така казва.Дели ни голямо разстояние,работи доста на далеч от мен.По тази причина,аз проявявям голяма ревност,понеже мисля,че не ми обръща достатъчно внимание.На няколко пъти му казвам,че искам да се разделим,караме се,блокира ме във вайбър,но след това се сдобряваме.Сега обаче не стана така,блокирал ме е от два дни,писах му смс от друг номер,за да се извиня и да го помоля да ме отблокира,за да поговорим,отговор никакъв.Дори му се обадих,от същият този номер и той каза,че не е удобно да говори в момента.Моля,дайте ми съвет как да постъпя,наистина го искам обратно в живота си.

  4. Аз съм в същото положение. Моята връзка е от 5 години, но преди месец и половина той си тръгна. Каза, че е много уморен и не може да търси непрекъснато възможности за виждане. И двамата имаме семейства. Моят брак отдавна е изчерпан, а той е сравнително отскоро и до скоро казваше, че не обича жена си…Искам да си върна поне приятелството, но не знам как. Разбира се, причината е в мен. Обсебваща съм и търсеща, той беше пасивния.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *