Нумерология – тайният език на твоя рожден ден!

За техниките на анализа в тайната ведическа нумерология разговаряме с Виолета Станева, дипломиран психолог и автор на бестселър. Как влияе нашата дата на раждане върху съдбата ни. Как се определят кармични числа и лично число. Как се смята нумерологична съвместимост, как се прави тълкуване на имена…

Засегнали сме и още много важни теми като: ♣ Приемане на ангелски съобщения като основа на ангелската нумерология. ♣ Изготвяне на номерологичен хороскоп. ♣ Основи в нумерологията на името. ♣ Съвместимост по дата на раждане. ♣ Символика на числата. ♣ Четете всичко това и не забравяйте да коментирате по-долу!

1. Нумерология: Основни понятия и начин на изчисление.

– На каква техника от нумерологията се основава вашият нумерологичен анализ?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Нумерологията е древна наука, която съдържа в себе си толкова много изчисления, че едва ли можем да съберем всичко, което означава всичко това накратко. Ще се постарая максимално добре да разясня на хората, на моите дългогодишни клиенти, които използват тази услуга, какво представлява нумеролгията като наука.

Получавайте първи новите ми материали безплатно на мейла си!

Публикувам рядко и никога не спамя! Въведете своя Email адрес ТУК:

Това е една математика, казано на прост език, а числата носят послания, които дават ясни категорични отговори. Не се работи на база гадания, ясновидство, което е малко несериозно, а на база код. Това е рожденият код на всеки човек.

ВИЖТЕ и ТОВА: Гарантирани техники да го накараш да се влюби в теб!

В него се съдържа всяка информация, която може да се разтълкува и над която може да се работи, за да се изясни, или да се предвиди дадена ситуация. Техниката, и по-точно техниката на ведическата нумерология се основава на това, че числата се явяват един проводник към съдбата на човека.

Когато тези числа, които ние имаме в датата си на раждане, се пресметнат по зададени ведически карти, тогава се получава информация какво се случва с дадена личност, защо се явява даден проблем. И най-важното – дали говорим за проблем или за урок. Истината е, че това е най-великата нумерология, която дава ясни и точни прогнози.

Разбира се, работи се и с натални карти, които са свързани с деня на раждане и разположението на планетите. Когато дадена планета „лежи“ в определен дом, тогава се тълкуват пътища на живота и основни направления, над които човек си струва да работи, ако търси отговори.

Анализът „Ведическа нумерология“

ангелска ведическа нумерология онлайн

Ето едно факсимиле от отзив за онлайн консултацията по ангелска и ведическа нумерология.

– Какви отговори съдържа едно такова тълкование в себе си?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Ведическата нумерология е прецизна. Тя не се основава на принципа „евентуално“, „може би“, „след известно време“ и т.н. Тя е ясна и категорична. Това е така, защото отговаря прецизно на база изчисления. Все пак това е математика , а тя е точна наука.

нумерология и хороскоп за съвместимост

Началните изчисления в нумерологичния анализ не са сложни, но за истински задълбочен резултат се иска много работа.

В човека всичко е математически подредено, но малко хора са запознати как се работи с тези числа. Затова често се попада на измислици, от които хората не са доволни. Ведите са магьосници в изчисленията на личността, което е и пряко свързано с моята работа на психоаналитик.

Отговорите са ясни, абсолютно точни и дават чист път на този, който иска да знае какво е закодирано в съдбата му. Това са сложни математически матрици, които отнемат доста труд, но за сметка на обикновените нумерологии, това е наука, която не си играе с хората. Много мои клиенти вече се убедиха в това ѝ предназначение.

Допълнителни екстри

– Какво друго може да намерят клиентите в този анализ?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Във ведическия анализ аз определям лична година, определям някои значими събития за личността, число и път на живота. Освен всичко това на база нови изчисления се създават и карти на хората, където се вижда ясното разположение на планетите, в деня, в който те са родени.

Разположението на планетите, когато се ражда един човек, е индивидуално. Всяка планета е тясно свързана със съдбата и превратните моменти, които може да срещне личността през живота си.

ОЩЕ нещо ИНТЕРЕСНО: Болест ли е ревността и кое е нейното лечение?

ангелска нумерология числа хороскоп

Един добър отзив за анализа „Ведическа нумерология“. За пълен размер – клик върху картинката!

Всяка планета се намира на определен астрологичен знак и дом. Когато биват разтълкувани по изчисленията на ведите, се разпознава къде са силните и слабите места на човека. Какво му е заложено като мисия, как да тръгне по нов път, или обратното: как да прекъсне кармични зависимости с хора или ситуации.

Интересно е да се вникне в такава карта, защото човек носи светлина, а много пъти не иска да я види и вярва на неща, които не са истина. За да бъдеш добър в изчисленията си, е необходимо да си се посветил изцяло на духа. Духовното израстване на личността изиграва ключова роля в нумерологията. Психологията също работи с подобни изчисления при определянето на много състояния.

Предимства на нумерологическия анализ

– С какво вашият анализ превъзхожда нумерологичните анализи, които се предлагат на други места в нета?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Както вече споменах, този вид нумерология се практикува от много малко хора. Не само защото е доста трудно да се изчислява с прецизна точност характер, личност, събития, а и защото се базира на сложни матрици, с които обикновения нумерологичен анализ не може да се справи.

Затова и повечето хора не са доволни от това. Предимствата са:

 1. в един мой анализ има предсказани с точност събития,
 2. дават се определени символи, които отговарят на типа човек,
 3. дават се и предупреждения в кои сфери на житейския път трябва да се внимава.
 4. Препоръчват се и подходящи професии, подходящи дейности за личността, с което мисията им е тясно свързана.

Нещо, което не се предлага в другите анализи. Този вид нумерология е изключително задълбочен и дълъг процес на изчисления. Заслужава си да се надникне зад рождения код на личността. Много проблеми са преодолени след такъв вид услуга при мен.

Ще останем ли доволни?

– Кои са основните причини да останем доволни, след като получим анализа?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Най-съществената причини са:

 • ще видите нещо, което няма как да ви покажат с обикновено изчисляване от стандартната нумерология.
 • Ако например човекът, който си поръча такава нумерология, има проблем в любовта, ведическите изчисления ще покажат с точност „да“, или „не“. Другата нумерология не дава представа за това, а така личността остава недоволна и дава парите си на вятъра.
 • Тук се виждат точни дати, периоди на растеж и периоди, в които да се внимава.
 • Има ли съвместимост между двойката, или не.
 • Как и къде може да се развива в любовен аспект, кой е подходящ партньор и какво да се търси в него.

Многобройни неща са предимства, а за това могат да говорят само доволните ми клиенти. Имала съм двойки, на които бракът им е спасен именно благодарение на такъв вид услуга.

Там бяха показани доста недостатъци в характера, над които двойките се наложи да работят, за да се разкъса зависимостта да се „притежава“ някой, която в действителност е доста сериозен проблем.

Какви данни се изискват?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Данните са малко име, което само по себе си отново представлява код, както и дата на раждане. Всичко това се слага няколко пъти под анализ. Прави се така нареченото тройно изчисляване, при което се дава пълна информация, а самото ѝ разтълкуване се изучава с години работа.

Имената на хората са енергиен носител на информация, но не съм убедена, че повечето обикновени нумерологии могат да обяснят това явление прецизно, както са се научили ведите преди векове. Пак повтарям – това е наука.

Каква е цената и как тя се обосновава?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Винаги съм приемала поръчки за ведическа нумерология за двама души- двойка. Не се таксува всеки по отделно, за това цената на услугата е 70 лв. Тази цена е оправдана, заради дългия анализ, символизъм, тълкуване, разучаване и синтез.

Особено важни са картите на раждане, които аз препоръчвам на всеки клиент да носи у себе си. Попадала съм на доста нелепи цени за обикновена нумерология, дори съм ги чела тези така наречени „нумерологии“, защото при мен са ги носели клиенти.

Дава им се един обикновен лист хартия и с това се приключва, което е непрофесионално. Клиентът остава в небрано лозе. Така не бива да се прави, това не е правилно.

Ведическата нумерология е доста описателна, а при моите изчисления надминава 30 страници минимум. Това е изчерпателна информация, защото с изчисленията шега не бива. Всичко трябва да е абсолютно точно и адекватно разтълкувано. Така е и във Вселената – има строга подреденост.

Какво печелят хората?

– Какво печелят хората от анализа, как ще им се възвърне вложената инвестиция?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Когато клиент получи такъв ведически анализ, той веднага вижда разликата от обикновения нумерологичен, неадекватно направен такъв. Това е причината всеки да е доволен и инвестицията в поръчката на ведическа нумерология е абсолютно оправдана.

Препоръчвам я на всеки, който се двоуми как да постъпи с живота си, по кой път да тръгне, кой бизнес да подхване, как да върне любимия си човек и много други неща.

2. Ангелска нумерология.

– Ако клиентът пожелае, тълкувате ли ангелски числа?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Разбира се, че да. Това тълкуване също е полезно, но не е така разпространено, както ведическата нумерология. Ангелските числа носят ангелски послания и там вече се намесва малка част от религията. Анализаторът трябва да бъде запознат с много учения, както и да познава духовните книги.

Ангелските числа могат да се приложат при жени, претърпели психически тормоз. Дават доста ясни отговори при определени въпроси.

ОЩЕ нещо хубаво ТУК: Практически магии за влюбване от практиката на професионалния психолог.

Ангелски карти

– При изрична поръчка можете ли да гадаете и на ангелски карти?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Ангелските карти също предоставят голямо знание, особено при точно зададени въпроси. Да, имала съм и такива поръчки. Те са по-скоро от психологическа гледна точна прецизни, за това не е проблем да се разтълкуват.

Много хора намират баланс в себе си, точно заради картите. Картите дават отговори, но не на 100%. Затова е добре да се комбинират ангелски карти + нумерология. Тогава се вижда и духовното, и материалното у личността.

Ангелска нумерология в анализа

– Каква роля играе така наречената ангелска нумерология във вашия нумерологичен анализ?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Ангелската нумерология е допълнение към ведическата, с която се занимавам аз. Поръчват ми я допълнително към основната, тъй като има въпроси, свързани с миналото на човек, които пък ангелските нумерологии тълкуват по-добре.

Затова пак казвам, че комбинацията между двете е от значение. Преди всичко това: най-важното е да се види психологическия проблем у клиента, който е решил да прибегне към такъв вид услуга. Ангелите са сред нас, независимо дали вярваме в тях, или не.

3. Символика на числата

– Какво трябва да знае всеки човек за неумолимото значение на числата и тяхната символика?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Числата са навсякъде около нас. Ние самите сме една огромна математическа матрица. Всяка клетка в нашето тяло е точно пресметната, изчислена и застопорена. Всеки елемент на планетата ни също е сътворен на база числа и кодове. Всяко едно съзвездие – също.

Това е едно колективно съзнание, което е цяло и единно, макар че хората търсят причини да го отрекат.

Лъжат се. Всичко е код, всичко е числа.

лесно ли се учи нумерология?

Нумерологията не е „две и две – четири“ – казва Виолета Станева.

Забележете само как строго е определен редът на нашите ребра, на нашите зъби, на нашите пръсти, на нашите тела. Всичко това е от духа, който е колективен. Не можем да отречем и значението на квантовата физика, която доказа, че материята не съществува, ако няма колективно единство. Какво по-логично обяснение за числата от това на науката?

Можем ли сами?

– Как можем сами да си изчислим своята лична година според нумерологията?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Има начини, но за това се иска учение. Доста хора се записват на курсове, което е правилният начин. Ако седнем и търсим готови шаблони в мрежата, едва ли ще сме удовлетворени. За да си нумеролог, е нужно обучение.

Няма самоуки хора, които са нумеролози. Разбира се, всеки, който пожелае, може да си купи книга за нумерология и да започне да си изчислява сам, но едва ли ще вникне в духовния свят на числата, камо ли да навлезе в предсказанията им. За тази наука си има хора.

4. Номерологичен календар

– Можете ли да изготвяте по поръчка индивидуален „номерологичен календар“, както го наричат?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Да, това също е част от ведическата нумерология, но се прави само за един човек. По него се разкриват минало, бъдеще и настояще. Внимателно се проследява житейският път и се вниква в проблемните зони на сегашното положение, които могат да се премахнат, ако може да се прекъсне кармата.

Кармичните пътища могат да се спрат, ако личността приеме и анализира себе си, че промяната идва от вътрешността на подсъзнателните ѝ фактори. Препоръчвам нумерологичен календар на хора, които се чувстват самотни.

5. Нумерологична съвместимост по дата на раждане

– Можете ли да изчислявате по поръчка съвместимост по дата на раждане и как се прави? Това ли е „нумерологична съвместимост“?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Да, аз вече споменах, че повечето поръчки при мен от години са на двойки, които искат да разберат дали им е „писано“ да са заедно, или не. Това ние наричаме съвместимост. Тя се прави като се изчисляват данните на раждане плюс имената на двамата души.

Когато обстоятелствено се погледнат и астрологичните им знаци, тогава се прави тълкувание и се дава процент съвместимост. Аз много се учудвам на двойки, които от интернет попадат на някакъв софтуер, който „им казва“ дали са един за друг. Това са просто несериозни неща. Съвместимостта е сбор от числа, подредени по определен начин. В нея има само „да“, или „не“. Изкуството започва от там нататък.

6. Значение на числото 7.

погледнете това видео за науката нумерология.

Това е кадър от въвеждащото видео по-долу, което обяснява само най-повърхностните факти за изчисленията от областта на нумерологията.

– Много хора питат какво е значението на числото 7. Бихте ли го обяснили с няколко изречения?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Числото 7 е Господно число. Това число е носител на най-голямата духовност и извисеност. Седем дни сътворение, седем Архангела. Седмѝцата е дух , седмѝцата е интуиция!

Това са личности с много стари животи. Тези личности са нашите духовни учители, те са ангелите на земята. Те са проводници на добротата. Чисти души, много раними, много състрадателни и емоционални. Зодиакални знаци – Лъв, Телец, Дева, Овен. Символиката на седем е – ЛЮБОВ.

7. Число на живота. Лично число.

– Как се изчислява число на живота? Правите ли индивидуални консултации по числото на живота?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Числото на живота е пак дълго смятане. По него може да се види кое число напътства личността. Според неговия символизъм може да се каже къде и в коя сфера на живота си човек е длъжен да прощава и да се променя.

Този вид числа са предводители на истината и е важно да се тълкуват бавно и изчерпателно. Така клиентите получават информация дори и за здравословните си слаби страни. Мога да изготвя тълкувание само са число на живота, но те са доста по-кратки. Важна е цялостната нумерологична диагностика.

8. Тълкуване на имена. Нумерология на името.

– Правите ли индивидуално тълкуване на името?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Имената, пак казвам, също са математическа матрица. Всяка буква носи число. То от своя страна носи подробности за живота на човека. Имената също имат символика и значение. В древността учителите са предсказвали събития само по кодове на имената. Атлантите, изгубената цивилизация са умеели това до перфекционизъм.

9. Кармични числа

– Какво представляват така наречените кармични числа и гледате ли по тях?

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: Кармата е сложно нещо. Тя е строга и индивидуална за всеки човек на този свят. Кармичните числа са онези спънки в живота ни, които не ни карат да сме едно цяло с духа си. Тези числа са малко по-различни от обикновеното тълкуване на ведите.

Представляват съвкупност от много елементи. Който желае да разбере защо не му върви, вероятно има натрупана в тази посока карма, или зависимост към нещо, или към някого. Тези числа показват с точност към кого и защо. Анализът им е сложен, но за сметка на това е безпогрешен. Препоръчам го.

– А вас кой ви е обучавал в нумерология? Вие не сте самоука, нали? Вие все пак сте дипломиран психолог. Как се съчетават тези неща?

изчисления по нумерология с пирамида

Началната пирамида на някои изчисления от областта на нумерологията, обяснена в елементарното кратко видео в края на материала.

ВИОЛЕТА СТАНЕВА: В началото на 1992 година се отправих на едно духовно пътешествие в Индия.

Страната, която винаги ме е теглила към себе си с необятния си духовен свят и цветове. Духовността, която има там, няма къде да видите другаде по света. Бях решила да се отърся от своето минало, затова при заминаването си аз знаех, че искам да се обучавам там, за да усъвършенствам и да променям себе си.

Като психоаналитик, като брачен консултант, като жена, като личност – аз знаех, че имам нужда да обогатя себе си.

В Делхи семейни приятели ми препоръчаха среща с духовен наставник на име Д-р Шаикх. Този мъж практикуваше древната наука Аюрведа и наред с това преподаваше курсове по ведическа нумерология.

Срещнахме се. Аз бях запленена от благия му вид и усмивка. Знаех, че не съм в Индия случайно и всичко започна да се избистря пред очите ми. Знаех, че искам да се просветя с още една наука, и така след 4 месеца престой в Делхи, благодарение на духовния си гуру, аз се запознах с една наука на ведите, за което съм благодарна.

Знаете ли, човек усеща едно пречистване на духа и тялото си, научава неща, които не си е представял, никога не е мислил, че може да ги има. Благодарна съм за моето цветно индийско пътешествие. Ведическата наука е необятна и до ден днешен аз съм благодарна за това, че позволих на себе си да се променя. Благодаря, Д-р Шаикх!

И накрая едно интересно видео за най-повърхностната част от нумерологическите изчисления, за да добиете представа как се правят някои от по-достъпните за широката аудитория неща:

Интервю на Вили Михайлова

И накрая два отзива за нумерологията от нашата поща:

1. Виолета, много ви благодаря!

ангелска нумерология гадаене

Едното от писмата за успешното гадаене по ангелска нумерология.

Ще прочета нумерологията още един път, за да вникна колкото съм способна и още по-внимателно. Радвам се, че ми вдъхнахте кураж. Миналата ми седмица не беше никак добра за мен, тъй като се случиха тези неприятни неща с Ники и даже освен това ме освободиха без особени обяснения от работа и всичко се стовари наведнъж.

Благодаря и за отговора ви в понеделник, когато бях много тъжна, но пък от думите ви, не губя надежда, че нещата между мен и самия него постепенно-постепенно ще се оправят.

ангелска нумерология - 02 гледане

Информацията, която гледането по ангелска нумерология дава, е винаги точна!

Относно работата също не губя надежда, започвам курсове по (…) и ще продължа нататък да се занимавам и аз все пак с нещо творческо.

2. Мила Виолета,

много благодаря за нумерологията и символите, наистина е изключително подробна и много точна относно характерите и водещите черти при всеки от нас.

Бих искала да знам малко повече относно съвместимостта и перспективите за нас като двойка, и как вие преценявате възможностите за развитие за нас от богатия ви опит с такива анализи.

Сърдечни поздрави!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Нумерология – тайният език на твоя рожден ден!

 1. Преди две години имах връзка с момче, в което бях влюбена и от преди връзката ни. Връзката ми с него не продължи много – два месеца, но бях и все още съм влюбена в него, не спирам да плача, когато се сетя за него. Стана така, че преди мен имаше две други момичета, една от които беше с нея от дълго време, но се бяха разделили. И той някак си ме забеляза, покани ме на среща и от тази среща се уплаших, защото вървуше всичко добре, докато не поиска от първата ни среща да спи с мен. Това адски ме стресна, въпреки че бях луда по него. 2 дена след срещата ни имах хиляди пропуснати обаждания и съобщения.

  След като не дадох обяснение защо не искам да съм с него… Работех в магазин за дрехи, беше дошъл в магазина, скрих се във склада, но уви колежката ме извика,защото ме търсеше.искаше обяснение.и искаше да се видим. .излязох с него..и му обясних че се смутих..от първата ни среща..почуствах се като някаква проститутка на повикване..както и да е.

  започнахме да се виждаме по често и по често..докато не започна училище в софия.тогава се виждахме смо през уикендите..един ден излязохме с приятели, но там беше и бившето му гадже..което беше с нея дълго време тя беше с друго момче ..което и предложи брак и тя отказа…по това време имаше и друго момче което беше влюбено в мен и имах връзка.

  което предложи брак на мен.и поиска ръката ми от баща ми без мое знание. .уплаших се защото мочето, с което излизах, беше любовта на живота ми..тогава той беше на училище. .обадих му се не с цел да го провокирам..а да чуя успокоение, че той е с мен и няма да ме остави..но чух само упреци..какво очакваш аз ли да ти предложа брак, казах ти че докато не завърша няма да се женя..

  това ме стъписа.не очаквах тези думи..разбира се че отрекох не искам да се женя обадих се за утеха и кураж…

  тогава си казах щом така мислиш за мен по.добре да се разделим. .той каза – щом така съм решила ок..имаше тържество, на което се готвехме да идеме заедно..но след караницата ни..той се прибра и не ми каза нищо.

  същата вечер покани др момиче да му е дама. .която пък му беше бивше гадже и знаеше, че е с мен и му отказа..тя реши да ме осведоми за поканата и от него в 2 часа през нощта…когато разбрах, немога да опиша. Болката, която беше в мен, виех като куче от ревях като болна. Минаха два дена от раздялата ни.тогава той се обади, искаше да говорим,съгласих се.

  тогава той ме попита сигорна ли съм за раздялата ни, казах да. но след като ме остави вкъщи..веднага звънах да кажа че не искам да се разделяме… че това, което казах, беше от яд, че е специален за мен..а той каза, че ще си помисли..тогава имах два дена поредни обаждания от сорта как си, след което тръгна с.бившето си гадже.заминах в германия а той се ожени за нея…

  душата ми се къса до ден днешен..не очаквам да остави жена си и да ме погледне..но не знам как да продължа живота си без него…

  Ще се радвам да направите анализ по ангелска нумерология за моя случай. Мерси!

 2. Здравейте Виолета,
  Благодаря супер много, отново бяхте точна в изчисленията си.
  Сега очаквам с нетърпение тази година 2017-та изпълнена с толкова много очакване и интересни емоции.
  Тя ще бъде със сигурност за мен една луда-луда година, но това точно ми харесва.
  Желая от дълбините на душата, а и на сърцето си издълбоко и на Вас година пълна със много бляскави успехи, неотразимо щастие и жесток и хубав късмет
  Благодаря!
  Успешен ден!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *