Как да го накарам да се влюби в мен? 6 гарантирани техники!

Как да го накарам да се влюби в мен? – вижте тайните техники, изпробвани в практиката! Чар, стил, език на тялото – една различна гледна точка от брачния консултант Виолета Станева.

Вероятно днес най-често задаваният въпрос е как да накарате даден човек да се влюби във вас. Преди да изложа моята гледна точка по темата, ще си позволя да изключа историята за вълшебната фея, или магьосницата, която изпълнява желания.

Нека бъдем ясни: ако искате да се влюбят във вас, изчистете ума си от твърдението, че мъжът или жената, към които се стремите, трябва да бъдат ваше притежание!

Притежаването на някого е изгубена кауза. Затова нека да се съсредоточим върху основните позитивни нагласи, с които можете да накарате всеки да ви се възхищава и да бъде влюбен във вас.

Получавайте първи новите ми материали безплатно на мейла си!

Публикувам рядко и никога не спамя! Въведете своя Email адрес ТУК:

Тайните техники

Тайните техники: как да се влюби в мен

Питате ли се кои са тайните техники за привличане на влюбване? Ще намерите основните тук!

Някои от техниките, които ще ви опиша по-долу, са използвани в похватите за така нареченото „нервнолингвистично програмиране“ на личността. Разбира се, това са само най-основните положения. За повече тактики и методи ще трябва да се поровите още или да попитате. Вие сигурно сте чували за повечето от тези неща, но едва ли ги прилагате в цялата им сила и великолепие. За да преминете към техниките за напреднали, трябва първо успешно да се справите с основните положения.

Всеки от нас притежава чар. Нека да обърнем внимание на този магнит за привличане на другия пол.

1. Чар – използвайте го! Всеки ден и всяка минута.

как да го накарам да се влюби в мен: Чарът

Всеки има чар. Трябва да го откриете и култивирате!

Дайте най-доброто от себе си, за да ви забележат. Какво имам предвид? Усмивката е оръжие номер едно. Доказано е, че с чаровна усмивка можем да пречупим и най-студеното сърце. Към чара добавете и добро поведение: увереност в това, което говорите, позитивни мисли, устременост към бъдещето, осъзнаване на собствената си личност. Когато представителят на противоположния пол, когото искате да накарате да се влюби до полуда във вас, усети, че в личността ви има стремеж, мотивация и увереност, нещата започват да се случват бързо. Чаровният човек мигновено се обкръжава от почитатели и това действа безотказно! Не унивайте пред другите! Не се дръжте като жертви, независимо какво сте преживели. Не давайте негативни мнения – винаги търсете положителното. Това е чаровно! ТОВА РАБОТИ!

2. Стил – винаги прибягвайте към него, ако искате да оставите траен спомен у някоя жена или мъж.

Стил: Как да го накарам да се влюби в мен

Открийте своя стил и акцентирайте върху него

Не казвам, че трябва да бъдете облечен/а по последна мода, но намерете време и проучете какво е стилно и какво предизвиква възхищение. Използвайте светли цветове, когато искате да ви забележат. Доказано е, че тъмните дрехи предизвикват у другия пол подсъзнателни съмнения, че се стремите към негативни преживявания и отчаяни надежди. Обличайте не само тялото стилно, но не забравяйте, че хората се влюбват по-скоро в душата. За да накарате някой човек да се влюби във вас, е необходимо да „обличате” сърцата си винаги с добри чувства. Законите на природата нямат празни пространства. Така че ако подхранвате себе си с добри думи, поведение, физически и психически вие се превръщате в творци на желанията си. Стремете се стилът ви да бъде винаги запомнящ се. Няма как да не ви забележат и да не останете в мислите на другия!

3. Езикът на тялото – колко много се е изписало и изговорило за езика на тялото!

Е, сега е ваш ред да научите как чрез прости движения на тялото и използването на някои жестове можете успешно да омагьосате обекта на своите желания.

4. Очи – винаги гледайте другия в очите!

гледайте в очите, ако искате да се влюбят във вас

Винаги гледайте другия в очите! Върши прекрасна работа!

Това го обърква, но същевременно и подлудява. Запомнете, че не всеки има смелост да гледа другия в очите – вие го правете, за да вдъхнете различното и в себе си, и в очите на другия. Гледането в очите е доказан афродизиак!

5. Ръце – не жестикулирайте при всяка дума!

Когато видите или срещнете обекта на своите желание, не постъпвайте като децата: не кършете ръце, не гледайте в земята, не кръстосвайте пръстите си, постарайте се винаги ръцете ви да седят спокойни. Тази тактика обикновено е знак за спокойствие и излъчва увереност. Много често при разговор или среща ръцете непрекъснато правят нещо; или докосваме косата си, или потъркваме длани. Трябва да се разделите с тези навици, ако искате да наблюдават вас, а не ръцете ви. За това в езика на тялото ръцете и тяхното движение е особен детайл и характеристика на поведение.

6. Поза на тялото

поза на тялото

Позата на тялото издава увереност, когато пожелаете, но може и да плаши!

тя задължително трябва да издава поведение на способна личност. Личност, която може да накара всеки да се влюби в нея. Никога не допускайте да свивате рамене – не ги отпускайте за миг! Изправената осанка е признак на силен характер. Не искате да ви мислят за слабохарактерни, нали? Изправете се! Една от основните грешки при позата на тялото е слагането на ръцете около кръста – или поза Ф. Това е категорично заповядване: „искам те на всяка цена”. За това застанете уверено, с изправен гръб и спокойни ръце. Доверието от срещуположната страна идва незабавно, защото вие издавате само и единствено позитивна нагласа към дадената ситуация.

В тези мои съвети не се опитах да бъда магьосница, или да дам рецепта за влюбване, която да действа като вълшебна отвара. Ако все още се чудите и търсите начин да го накарате да се влюби във вас, опитайте с тези техники , за да се убедите, че простите неща винаги са по-добри и достижими. Запомнете, че силата е у вас, а влюбването е последствие от нея. Пожелавам ви успех.

Моите консултации по темата „Как да го накарам да се влюби в мен“.

как да привлека любовта

Искате ли и други да научат как да привлекат любовта? Споделете този материал във Фейсбук!

Разбира се, всички тези препоръки са твърде общи и са в голяма степен различно приложими за всеки един случай. Ако желаете да изслушам вашата конкретна история и да ви бъда полезна с преференциални насоки, подходящи само за вас, можете да се възползвате от моите платени консултации по мейла или по скайп. Така че свържете се с мен час по-скоро, за да измислим начин да си бъдем от взаимна полза. Не губете време! Гълъбчето на щастието не каца на рамото ви всеки ден! Понякога си заслужава човек да побърза, но в същото време да действа прецизно и премислено. А за целта трябва да имате подкрепата на компетентен специалист! За връзка с мен използвайте мейла violeta@varnisigo.com.

Брачен консултант В. Станева постигна невъзможното!

Споделете тази публикация с хората, които имат нужда от помощ!

как да го накарам да мисли за мен постоянно и да се влюби

„Как да стане така, че той да мисли постоянно за мен и по възможност да се влюби?“ – питайте В. Станева в лична платена консултация!

Тази статия ще бъде полезна на всички онези ваши приятели и познати, които не успяват да си намерят партньор.

Защо се получава така? Много просто: Явно те допускат основни грешки и нарушават някое от азбучните правила, които споделих по-горе. Искало ви се е много пъти да им го кажете, но сте го считали за неделикатно?

Е, тогава оставете нещата в ръцете на хората, на които това им  е работата. При нас неделикатността е оправдана от това, че усилията ни довеждат до успех.

Той оправдава средствата, с които си служат брачните консултанти! След нашата намеса самотните и нещастни хора стават по-малко.

как да си го върна

Виолета Станева

Така че споделете тази статия във Фейсбук и другите социални мрежи, в които имате профили!

Виолета Станева

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Как да го накарам да се влюби в мен? 6 гарантирани техники!

  1. Тази жена е уникална . Тя е добра фея .Всичко ми се получи . Благодаря ти Виолета.

  2. здравейте, усещам че никак не ми върви напоследък на мен и цялото и семейство, постоянно имаме финансови проблеми, неразбирателства, нямам късмет в любовта, наскоро имах приятел който ме изостави, много ме нарани, съмнявам се за магия за раздяла, опитите ми в нови връзки не вървят и винаги ме нараняват и изоставят или ме разочароват, какво е това?

  3. здравейте искам да ви питам как мога да накарам партниорами да се влюби в мен моля ви помогнете ми

  4. Здравейте,обичам човек ,който също ме обичаше ,но изведнъж стана студен.Искам да му покажа че го обичам ,но срещам стена.Помогнете ми.

  5. Здравейте, Виолета! Моят случай е малко по- различен! Със сигурност знам, че мъжът е влюбен в мен, само че не мога да го накарам да си отвори сърцето, да говори, да го каже, да признае примерно, че му липсвам, че ме иска.. да показва ми по начини, че има такива желания, но никога не говори, като че ли се страхува, че като се разкрие съвсем естествено, ще ме отблъсне. Как да го накарам да се разкрие, той дори не ми прави подаръци дребни такива, някакви, избягва романтичните жестове.. единственото което ми е казвал е че ме харесва…не го притискам за нищо, може би аз как да се държа за да му помогна да се разкрие

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *