Връзка с мен, безплатна или платена консултация онлайн

Преди да се свържете с мен…

Ето списък с най-честите въпроси, които получавам:

1. Как мога да се свържа с Виолета Станева за лична консултация?

Най-лесно връзката с мен става като пуснете коментар на кирилица под някоя от публикациите и подробно разкажете историята си. Сигурно вече някъде сте чели и знаете, че най-светкавичният начин лесно да се свържете с блогър е да му напишете коментар. За директна връзка с мен попълнете ТАЗИ ФОРМА ЗА КОНТАКТ ТУК!

Това (много ясно) важи и за самата мен. Коментарите аз получавам на личния си мейл и веднага ги виждам. Ако този коментар е хубав, подробен, на кирилица и разказва вашата история, той най-сигурно ще бъде публикуван (одобрен), ще се покаже под материала и ще може евентуално да получи съвсем безплатен отговор дори още веднага в коментарите. Но много често отговорите в коментарите се забавят, затова първо ще получите отговора на мейла си. Естествено, вариантът платена консултация е доста по-бърз, най-малкото защото показва, че хората, които са готови да си платят, имат повече нужда от него.

Получавайте първи новите ми материали безплатно на мейла си!

Публикувам рядко и никога не спамя! Въведете своя Email адрес ТУК:

При всички случаи ако съществува очевидна нужда от по-изчерпателна онлайн терапия или консултация, тогава аз ще ви предложа платения вариант.

2. Имам проблеми с изтеглянето на “Как да си върнем любимия“ и/или „101 любовни идеи“. Можете ли да ми помогнете?

Разбира се! Но първо проверете имейла си – този, който сте написали по време на поръчката, тъй като би трябвало да сте получили линк за изтегляне на този имейл адрес. Ако ли не, пишете ми и ще ви изпратя „Как да си върнем любимия“ най-късно до 24 часа, с работещ линк за изтегляне. Моля, в поле „Тема(Subject)” в имейла, напишете „Проблем с изтеглянето“. Така ще бъде забелязан много по-бързо.

3. Случаят ми е „уникален“, ще проработи ли тази книга при мен?

Най-вероятно ДА. От много години съм семеен консултант и книгата ми е резултат от дългогодишни изследвания върху мъжката психика, както и върху стотици индивидуални случаи. С всеки положителен отзив, който получавам, се опитвам да обновя информацията в „Как да си върнем любимия“. Въпреки че според вас случаят ви е „уникален“, най-вероятно това изобщо не е така.

4. Мога ли да получа книгата в твърдо копие?

„Как да си върнем любимия“, както и „101 любовни идеи“ съществуват единствено в електронен формат. Въпреки това, и двете са добре оформени и готови за принтиране в стандартен A4 формат.

Реших да бъде така, защото по този начин получавате незабавен достъп за изтегляне, а и разходите спадат драстично. В 21 век е безсмислено да се разкарвате до книжарницата, ако всичко може да мине през принтера ви. В момента, в който платите, ще получите линк за изтегляне на книгите ми и ще можете да ги четете. Където и да се намирате по света! (Ново: Книгата вече е безплатна и може да се изтегли от ТУК: Как да си върнем любимия за 21 дни или по-малко.pdf)

5. Отговаряте ли на лични въпроси, свързани с раздяла по имейл?

Да, разбира се, пишете в коментарите и оставете актуален мейл за връзка, проверяван от вас редовно, за да има къде да ви изпратя обяснения и предложения как да действаме.

6. Книгите не се отварят на моя компютър. Какво да правя?

Вероятно нямате инсталиран Adobe Acrobat Reader. Кликнете тук за да го изтеглите безплатно. Това е софтуерът, нужен за четене и принтиране на книгите. Ако проблемът продължава да съществува, свържете се е мен на имейла, посочен по-долу.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Enjoyed this post? Share it!

 

31 коментара по “Връзка с мен, безплатна или платена консултация онлайн

 1. Здравейте.Жена на 32 г съм.Имам 2 деца и 10 годишен брак,който е на път да се разруши,заради моята ревност.Виждам някакви неща и си ги представям по един начин,а те изглеждат по съвсем различен.Дадох обещания на мъжът ми,че ще се опитам да се излекувам,но той не вярва в това.Ако наистина има надежда ревността ми да изчезне,какво е необходимо да направя?

 2. Здравейте на 18 г.
  Имах прекрасна връзка с момче три години по голям от мен,той бе първото момче с което бях обичахме се много, имахме безброй прекрасни моменти,но в последно време започнахме да се караме постоянно, разделяме се за ден два и пак се събираме,докато преди една седмица се разделихме уж завинаги, но след 5 дни дойде да ме вземе и прекарахме хубава вечер, бяхме интимни сутринта когато станахме и почнахме да си говорим, без да се караме той сподели, че иска да се разделим защото се е очуждил от мен и вече не ме чувства близка. Аз се прибрах, а той на другият ден ми писа няколко пъти и ми казваше, ти добре ли си аз съм добре преживя ли ме защото аз да и аз го попитах от съжаление ли ме търсиш, а той ми отговори че като съм го чувала лесно съм щяла да го превъзмогне.Това е в краткост това което ми се случи, но истината е,че го обичам безкрайно и мечтая да си го върна.
  Моля помогнете ми.

 3. Съпругът ми има колежка любовница от 4 години.Разбрах,хванах го на мяасто пред нейния звънец,но той продължава и не се притеснява да демонстрира връзката си дори и не му пука от дъщеря ни която беше всичко за него/

 4. Здравейте,нямам никакви приятели в момента,някои ме намразиха безпричинно ,други ми се подиграват,връзка също не мога да създам.Това на какво се дължи ?

 5. Приятелят ми се раздели с мен, без да ми даде конкретна причина. Минаха 3 месеца. Поддържаме контакт, но той иска да бъдем приятели, въпреки че ме обичал. Тъй като много го обичам това не ми стига и често водим спорове и жестоки караници. Въпросът ми е какво да направя, за да си го върна,не просто като приятел?

 6. С приятелят ми бяхме заедно 3 години. Много се обичахме. Един ден се скарахме и той поиска да се разделим. Не ми даде причина. Известно време след това каза, че искал да бъде сам. Не казва, че не ме обича, но предпочитал да сме приятели. За мен това е нелепо и стигахме до големи спорове. Минаха 2 месеца от раздялата, а ние продължаваме да се търсим, но положението не се променяя. Как да си го върна? Не като приятел..

 7. Добър ден .пиша ви със надежда да ми помогнете. Жена ми иска развод и не мога да поправя нещата. Искям да си я върна защото много я обичам и тя е жената на моя живот. Ще платя каквото е наложително. Но искам да попитамследното. Колко сианса са нужни и ще си я върна ли

 8. Готов съм на всичко за нея.умолявам ви я помогнете ми защото без нея не мога да живея.

 9. Госпожо станева.вчера ви писах но не ми отговорихте. Извинявам се за това че исках безплатна консултация.събрях пари и съм готов да платя само ми помогнете да си я върна.искренно ви моля за помощ защото няма към кого другиго да се обърна.моля ви на колене защото не виждам живота си без нея.разберете ме моля ви и искам да започнем работа възможно най скоро и да ми дадете съвет как да я накарам да се върне при мене и да се обичаме отново.тя като излезаше от нас ми каза че няма нищо към мене и това е шок за мен. Не мога да спя нито да ям и всеки ден го мисля това нещо и не мога да намеря път към нейното сърце.

 10. Здравейте, имах връзка от разстояние в продължение на 1 година и половина. От разстояние имам предвид, че аз съм в София, а приятеля ми в малкия провинциален мой роден град. Поради тази причина пътувах често, за да се виждаме. На 2 пъти се разделяхме , заради неговоте нежелание категорично, че не желае в София. Аз не мога да се върна в малкия град на този етап. Сега се разделихме 3 път и го чувствам като нещо окончателно. Предишните пъти сякаш имаше повече емоции и чувства от негова страна, а сега се е крайно дистанцирал и явно решен, че това е края. Моето желание е просто да опита и ако тогава наситина не може да живее в София, аз съм склонна да направя компромис за малкия град. НО без да опита, как да направя такъв компромис. В случая той контролира връзката, а не беше така. Искам да обърна колелото, да поставя ясно и категорично условията си и той да направи опит. Проблема е, че направих няколко основни грешки при тази раздяла – скарахме и съм плакала по телефона, има доста груби казани неща, както и доста неразбрани и недоизказани. Аз потърсих контакт с него, но причината беше, че негов роднина почина. Опитах се да бъда мила и т.н. , но той пак не пожела да ме види когато бях в града. Сега се опитвам със всички сили да се дистанцирам и да не го търся, ако има някаква надежда да ме потърси той. Как мога да си върна шансовете при условие, че той е доста охладнял? Много ми е трудно да не го търся ….. Какво бихте ме посъветвали?
  Какви са цените на платените Ви консултации?

  Благодаря!

 11. Здравейте , помагате ли на мъже в подобна ситуация , които искат да си върнат момичето? или всичко в книгата “как да си върнем любимия“ се отнася за жените които искат да си върнат мъжа

 12. Здравейте!От 10г. имам връзка с един мъж от който имам и дете.През тези години съм изтърпяла какво ли не,дори на няколко пъти ме е бил до такава степен,,че е имало и доста сериозни очевидни последствия.Прощавала съм с надеждата,че ще се промени и ще живеем щастливо.Сега обаче вече ще ми е много трудно да простя!
  Един месец преди да се роди детето ни той замина за чужбина с цел да работи и да събере пари да си купим свой дом в който да отглеждаме децата си.Това беше Август 2012г. Година по-късно решихме да оставя децата при бабите и да замина и аз.Същата тази година след един от поредните скандали реших да си събера багажа и да го напусна.Но седнах и се замислих…Какво правя аз?Защо ще обричам и малкия си син да расте без баща?Големия отгледах с помощта на родителите си(Да са живи и здрави!).И така отново се жертвах и останах при човек,който не заслужава.
  През годините съм била бита по-зле от животно…бита не с шамари,а с юмруци.Тези побоища са ми причинявали не само телесни,но най-вече психически страдания!За него явно това е нещо нормално…не се извинява,дори напротив,казва че нямало за какво.Променяла съм се много пъти,кога за добро кога за лошо но без ефект.Говорили сме стотици пъти аз какво искам,от какво имам нужда за да съм спокойна и съответно да има топлина и разбирателство в дома ни,но….уви това не се случва.Не искам много…малко добро отношение,малко любов и внимание!Дори и интимния ни живот е под критика.Чувствам се като лека жена с него.Без целувки,без заигравки…
  Напрежението ескалира дни преди НГ.Започна се с отказа му да се позанимава с детето,докато аз готвя.А детенцето наистина ми пречеше.Извика го няколко пъти и после излезе.Аз хванах детето за ръка и отидохме в хола.Попитах мъжа си как така няма да иска собственото си дете и започнахме да спорим.Тогава той се разгневи и в присъствието на детенцето тръгва срещу мен.То горкото се уплаши и почна да плаче.Да не говорим,че веднъж ме наби пред него.Дни по късно вече се случи това,което ме накара да започна да мисля за самоубийство и за раздяла.Не помня защо,но ме хвана за гушата да ме души.Аз съответно се помъчих да се защитя и го одрах по устата.Когато видя какво съм му направила започна безмилостно да ме удря с юмруци.Слава Богу децата ми бяха в съседната стая и не видяха нищо.Ако не беше братовчедчето му,което взехме при нас да се опита да ми помогне просто не знам докъде можеше да се стигне… Блъсна ми главата в аспиратора и после няколко пъти на шкафовете и на хладилника.В един момент с периферията си видях,че върху анцунга му има някакво тъмно петно и усетих нещо топло да се стича от мен.В следващия моммент братовчед му успя да го отскубне от мен и да го закара в хола.Само сложих ръка на главата си и цялата ми длан беше в кръв.Момчето ми каза да се заключа и да не излизам,но аз се уплаших и отидох при тях в хола и му казах какво ми е.Успя дори да го изведе от къщата.Влязох да си взема душ и после отидох да чистя в кухнята,защото навсякъде имаше кръв.
  Но ми стана лошо и реших да им се обадя да кажа че ми е зле и малкия да се върне.Той ми каза,че батко му е казал че трябва да отида на лакар.Наскоро се върнах в БГ,защото трябваше да върна големия ми син.Много съм обидена,много наранена,но въпреки това по една или друга причина се чувам с мъжа си.Той продължава да ме наранява като ми казва че не ме обича,че не се интересува от нищо свързано с мен,не ми искал семейството…
  Посъветвайте ме нещо,моля ви!На кръстопът съм дали да дръпна чертата или да се боря за нещо което никога няма да постигна.Според вас има ли смисъл?Ако има кажете ми какво да правя.За 1ви път в живота си се консултирам с психолог.В мен ли нещо не е наред?Аз ли изисквам прекалено много?И аз понякога имам вина за някои неща,но…Трябва ни помощ-и на мен и на него!Помогнете ми,моля!

 13. Добър ден аз съм на 26 години обръщам се към вас за помощ не мога лично да се срещна с вас защото съм в чужбина с приятелката ми сме вече 2 години заедно в началото всичко беше много хубаво тука става някъде 5 месеца имахме няколко пъти конфликт даже нямаме общ език много крие от мен разни неща всичко гледа да е скрито от мен има някакви откачени приятелки обича да ги слуша и да преди 6 месеца я пратих вкъщи и от тогава не се разбираме за нищо а след като дойде не чуствам от нейна страна любов упора не ми дава кураж мрънка постоянно и така прави че аз да се чуствам виновен за всичко

 14. Здравейте! Имам връзка с мъж от 7 год. Живеем заедно. Разболях се , гинекологичен проблем. Трябваше да пия лекарства и не трябваше да водя полов контакт извесно време. Самите лекарства ме влудяваха караха ме да нервнича да викам и да си събирам нещата два пъти. Един ден му писна и каза : взел съм решение да се разделим временно да видим дали може да се намерим отново. Бях решила да си дадем време. Но вчера грабнах тела му и видях съобщения с друга жена. В съобщението пише че я харесва и иска да се види с нея. На няколко пъти са се виждали. Питах го той каза че не е спал с нея и изтри номера и чата и снимките които тя му праща. Каза че не я обича не иска друга жена. Каза че аз съм виновна. Какво да правя?

 15. Здравейте искам да ми помогнете и да ми кажете за моя живот от тук нататък какъв ще е?Иска семейство уж да прави с мен обаче аз не искам ?

 16. Здравейте! Имам връзка с човек от няколко години. Връзката ни вървеше добре, но имахме един основен проблем-сексуалното отношение-по-скоро нямаше никакво развитие в това отношение, защото аз бях девствена. Опитахме веднъж, но не се получи, от тогава ме беше страх да опитам отново. Причината не беше в партньора ми, просто в този момент не знам защо не се получи. От тогава сякаш се уплаших, че отново няма да се получи по моя вина и все отлагах. Приятелят ми ме чака всичките тези години, но наскоро ми изневери. Ядосана съм на себе си, защото той си мисли, че не ме е привличал и затова не съм искала да го направим, а всъщност изпитвах страх да не се получи като първия път и да го загубя, трябваше да споделя с него за страха си. След изневерите му с онова момиче, го направихме, но той ми сподели, че вече има чувства и към нея и не знае коя от двете да избере. Най-лошото е, че продължава да поддържа контакт с нея, казал и е, че сме се разделили и че са заедно, а всъщност продължава връзката си с мен. Чувствам се безсилна, защото се боря за човек, който докато е до мен си говори по телефона с другата. Понякога си мисля, че трябва да се откажа от тази връзка, но истината е, че наистина има толкова любов в сърцето ми за него, която преоткрих в последните месеци и искам да му я дам, но той вече не е сигурен дали иска да е с мен. Знам, че вината е в мен, затова продължавам да се боря, ако нямах никаква вина нямаше и ден повече да съм във връзка с човек, за когото не съм единствена вече. Просто аз наистина го обичам, винаги съм била до него във всеки един момент, подкрепяла съм го, опитвам се да прекарваме време заедно, търся го, но сякаш той е поставил една преграда между мен и него, която не ми позволява да достигна до него, казва, че не се случва нищо ново във връзката ни, но в същото време, когато аз искам да направим нещо, той не иска. Моля ви дайте ми някакъв съвет, всячески се опитвам да оправя нещата между нас, знам, че за да се случи трябва и двамата да го искаме, но много време бяхме разделени заради разстояние и той е отвикнал от това да е с мен, а аз вече не знам как да го предразположа, знам, че дори една малка промяна в положителна насока е способна да даде тласък на нещата между нас да се оправят, защото го познавам, но не знам какво да направя.

 17. Здравейте,как да се справя с ревността си?Приятелят ми доказва че ми е верен,нооо не му вярвам.Доверието е проблем.

 18. Бихте ли ми помогнали . Приятелят ми ме напусна ,без особено ясно и конкретно обяснение..прекъсна всякакъв контакт преди месец . Живеем в кипър. Благодаря

 19. Добър ден . Моят проглем, е че съм бисексуална ,а моята майка не ме възприема такава каквато съм ,а баща ми изобщо не знае , но не искам и да разбира. Въпросът ,е че майка ми както и баща ми са хомофоби. В момента по този въпрос единствено ме подкрепят моите приятели и никой друг . Моля за съвет .

 20. Здравейте, омъжена съм от 4 години и имаме едно детенце. Живея в непрестанни мъки от своята ревност, ревнувам го ит миналото му, приятелите му, роднините му, ако гледа жени, ако гледа порно, ревнувам от всичко! Осъзнавам, че е болестно състояние, но не мисля, че има лек за мен, страх ме е, той ме търпи, но не миже цял живот да го пазя и Дан не ходи никъде без мен и аз без него, моля за помощ!

 21. Здравейте! Аз съм момиче на 15години. Да доста съм пълна и правя всичко възможно това да се промени. Но в училище ме тормозят. Подиграват ми се за това че имам къдрава коса. Казват ми че тя била „джунгла“ и всякакви подобни. Обстрелват ме с хартиени топчета. Тъй като трябваше да си боядисаме стаята аз прдложих баща ми да я направи и те да помогнат. Всички бяха съгласни. Денят в който беше боядисването никой от класът ми не дойде. Ние с татко ми боядисахме. Класната нарисува матриошки(тъй като аз уча в езикова гимназия с преподаване на западми езици в паралелка руски с английски). Вечерта ме попитаха каква е стаята и им обясних. Те започнаха да се подиграват. Те щели по-хубаво да го направят. Било ужасно. Аз отвърнах с думите „да бяхте дошли да го направите по-хубаво“. Първи час имахме час на класа и стана въпрос за стаята. Казах че повечето са се подигравали. И от този момент започна тормозът по интернет. Нилой не говори вече с мен. Всички ме мразят и отбягват но все още искат домашни да препишат(и аз естествено давам). Подиграват се за всичко. Моля помогнете ми.

 22. Здравейте Виолета!Вчера ви писах.Желая лична консултация,както и книгата виМоля да ми изпратите номера на сметката ви.Очаквам съветите ви докато раздялата ни е съвсем прясна.Благодаря ви!

 23. Здравейте, разделих се с важен за мен мъж, по-скоро той демонстративно се появи с друга жена пред мен и приятелите ми и от тогава ни вест, ни кост. Не искам да го търся и да му се обаждам, но тая история не ми дава мира. Не мога да функционирам нормално, не мога да ям, да спя…. начинът, по който го направи и липсата на обяснение и желание да поговори с мен най-ми тежат. Имам нужда от помощ, само с приятели не става.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *