Брачен консултант В. Станева постигна невъзможното!

Редовен клиент на Виолета Станева се съгласи да опише подробно случая си. Брачният консултант познава дълбоката психология на мъжа и характерната депресия при мъжете и събира разделената двойка.

Здравейте, приятели! Казвам се Живко Савов на 45 години от Варна. Позволих си да напиша своя отзив и благодарности към една жена, която успя не само

да върне обратно в живота ми съпругата ми,

но промени мен самия вътрешно. За някои може да се струва невероятно и дори непостижимо, че човек на моята възраст може да предприеме кардинални промени със себе си живота си, но аз успях, благодарение на г-жа Станева.

Моята история е следната: Имам прекрасно семейство и две деца. Имам невероятна и грижовна съпруга, с която се познаваме от ученическите години. Но преди всичко да стане невероятно, аз бях различен, затворен, унил и депресиран мъж. Не умеех или поне не бях възпитан да поемам отговорност навреме, не обръщах внимание на малките детайли, които един ден сложиха край на брака ми.

Получавайте първи новите ми материали безплатно на мейла си!

Публикувам рядко и никога не спамя! Въведете своя Email адрес ТУК:

Стигнах до развод, поради ревност, нестабилност, неувереност, гняв и насъбрала се агресия. Това мое състояние изтормози семейството ми и един ден съпругата ми подаде молба за развод. От гняв и ярост, усложних ситуацията и се пропих. Това помогна на адвокатите по делото ни да дадат децата на нея без никакъв проблем и това ме срина.

До тогава работех в престижна варненска фирма за авточасти, но загубих работата си, защото пиех от сутринта. Не можах да уловя момента, когато станах друг, и с мен не можеше да се живее. Разделихме се, а децата ми не искаха да ме виждах. Бях недоволен от всяка дума, постъпка, критика. Останах при родителите си, останах сам и изпаднах в депресия. Нямаше начин да си намеря и работа, след всичко, което сторих сам на себе си.

Един ден, мой бивш колега, който преди години ми сподели за подобни проблеми с неговото семейство, реши да ми разкаже за една жена, която е психолог и работи за

подобряването на семейните и личностните проблеми.

Книгата „Как да си върнем любимия“ на Виолета Станева можете да изтеглите безплатно от тук:

image

Посетихме нейния сайт и потърсихме информация в интернет. Аз бях разколебан, отчаян. За мен беше важно да видя поне за малко децата си, и да стигна до извода, че съм неудачник.

Да си призная, изобщо нямам вяра в подобни феи на любовта, които обещават, че можеш да постигнеш всичко сам и да видиш, че можеш да върнеш загубеното. Моят колега настояваше да се доверя на тази жена, ако искам нещата да са такива, каквито бяха в началото на брака с моята съпруга.

С недоверие седнах пред компютъра и писах на г-жа Станева. Разказах й цялата си история. Учудващо е, че не спестих нищо – най-вече обвинявах себе си за грешките, които бях допуснал и как предадох семейството си. Не след дълго, получих отговор от Виолета, който ме трогна някак странно и ми вдъхна надежда, че мога да отключа хубавото в себе си и да направя кардинална промяна в живота си.

Направи с мен чудо тази жена! Не знам как стана, но е факт.

Проведохме няколко онлайн сеанса, поговорихме и един ден започнах да разбирам, че всъщност, аз не обичам себе си. Това беше тайната! Мразех себе си и наранявах всеки около мен. Виолета ми показа и ме научи на техники, които постигат вътрешна промяна лесно, стига да вярваш в това, което искаш.

А аз исках да върна онова, което изгубих – съпругата и децата си.

Депресивните моменти в мен постепенно изчезнаха и аз следвах съветите на Станева всеки ден, без прекъсване и без колебание. Вътрешно бях постигнал и бях дал всичко, за да провокирам собствената си личност да се промени. Не след дълго опитвах да се видя с децата си. За мое учудване, съпругата ми, както и те, бяха чули, че съм се захванал с доста ползотворни неща: дадох време на себе си за спокойствие , намерих работа (шофьор съм на бус, който зарежда хляб), отдадох се поне три пъти седмично на спорт, излизах с приятели.

Всичко това беше стигнало до ушите на моето семейство. Знаете, че светът е малък. Един ден , телефонът ми звънна – беше тя! Жената, която не искаше да ме чува и да ме вижда. Каза ми само: „Здравей, ние сме у майка ми, ако искаш, ела и вземи малките!” Това кратко изречение накара душата ми да се сдобие с нови надежди. Не се и замислих, тръгнах веднага.

На вратата ме чакаха малките ми любими същества, след което направихме една огромна разходка заедно. Изненадани бяха, че виждаха в мен нещо съвсем различно от онзи техен намръщен баща, с когото бяха свикнали да мълчат и да плачат. От ден на ден се консултирах с Виолета как

стъпка по стъпка да продължа вижданията си с децата.

Какво представлява книгата „Как да си върнем любимия“ на Виолета Станева можете да прочетете тук:

image

Тя не отказа никога да ме навигира. Беше до мен и ми даваше напътствия.

След още два месеца промяна – и физическа, и психическа, ненадейно получих смс от бившата си съпруга – жената, която нараних: „Нека пием по кафе, ако имаш време”.

Видяхме се. Всичко мина пред очите ми. Тя сподели, че липсата ми не се отнася само за децата, но и за нея самата. Макар, че бях свикнал да се обвинявам, това ме зарадва и постепенно започнахме да се виждаме по-често, макар и разведени от един лист хартия. Говорихме за различни неща: работа, деца, познати, хобита.

Струваше ми се, че се бях върнал в началото на ученическите си години, докато един ден тя ми каза: ”Мисля, че е време да подарим на децата това, което заслужават. Да бъдем семейство, ако все още можеш да си позволиш.”

Тези думи чаках. За тези нейни думи се бях борил със себе си всеки ден. Това беше резултатът от моята осъзната вътрешна промяна. Бях се изгубил, но тя ме преоткри отново, както и аз себе си.

Събрахме се, но не сключихме брак повторно.

Децата ни станаха доста по-спокойни и се радваха на моментите ни заедно у дома. Съпругата ми започна нова работа в градски магазин, а на мен предложиха да бъда супервайзор в една голяма фирма за храни.

Сигурно е чудо, но за мен е промяна. За мен, за моето семейство, за нашите приятели – всичко се свеждаше до това, да осъзная, че вътрешният конфликт, който имах, трябваше да се изпари.

Платих за това. Всеки плаща. Но най-много благодаря, че работих с г-жа Виолета Станева. Тя е специална жена и притежава способността да накара всеки да се замисли сам, пред огледалото кой е и какво може да промени: не утре, а сега, днес! Благодаря й от сърце за това, което направи за мен и семейството ми.

живко психология на мъжа брачен консултант

Живко Савов

Приятели, знайте, че когато ви кажат „не можеш да се промениш”, хората винаги изпитват страх от промяна. Такъв бях и аз. Изгубих се и се намерих. Щастлив съм – обичам и обичам. Препоръчвам Виолета Станева на онези от Вас, които искат да постигнат невъзможното на пръв поглед. Сега със сигурност знам, че няма невъзможни неща. Всичко е в нас самите. Благодаря, Виолета.

С уважение
Живко Савов, Варна

Ето и друг видео отзив за връщане на любимия!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *