След изневяра: Отстраняване на любовница!

Проблем ли е в действителност наличието на любовница и изневяра в живота на мъжа? Как да победим своята ревност и да си го върнем?

Вижте отговорите на брачен консултант Виолета Станева.

Проблемите на двойките днес не идват само от личностната загуба, от прекъсването на комуникация, или от неразбирането на другия. Един от най-основните съвременни проблеми е появата на трети човек във връзката и семейството – любовницата. За много жени другата жена се явява проблем, но дали това е така в действителност?

Да си зададем един основен въпрос: защо мъжът отива при друга, след като уж получава „всичко“ от съпругата или приятелката си?

Отговор: защото нещо му липсва. Някои могат да оборят това твърдение, като заявят, че в двойката настава рутина, или пък се появяват неразбирателства, но истината е, че мъжете действат и първично, освен всичко друго.

Какво излиза? Какво означава една изневяра и една ревност?

Първо: в двойката липсва нещо – любов, внимание, емоция, комуникация.

Второ: мъжката част от човечеството има заложби да експериментира и да търси компенсация на липсата другаде.

Драги дами, питате ме какво да направите, ако установите, че има друга жена, че сте констатирали изневяра. Много често правя един задълбочен анализ именно на вашето поведение, което несъзнателно подтиква половинките ви да отидат в обятията на друга. Разбира се, много от вас са недоволни от моите отговори, но нека се замислим заедно.

Имате или сте имали една романтична и прекрасна връзка. Дотук добре.

Живеете заедно, прекарвате времето си заедно и изведнъж започвате да се съмнявате, че той има друга. Установявате, че закъснява, разбирате, че се оправдава, виждате, че не е същият? И какво? Повечето представителки на нежния пол изпадат буквално в състояние на „лудост“, яд и чувство за вина. Това е така, защото по някакъв особен начин са разбрали, че има причина, която не е съвсем ясна.

Да, има! Любовницата или заместителката не е виновна. Тя обикновено е жена, която знае какво иска, знае как да го получи и ако не се подходи по правилен начин, обикновено тя печели.

Въпросът е: Как да откъснете любовта на живота си от нейните лапи?

ревност и изневяра

Как да реагираме при поява на ревност у нас по повод на констатирана изневяра

Отговор: превърнете се е по-добрата любовница. Установете ясни правила и прехвърлете топката у него. Щом търси нещо, което не получава, помислете си и напишете своите недостатъци на лист хартия. Точно те са причината мъжът ви да търси онова, което вие не му давате.

Не искам да обвинявам жените, но е добре всяка една от вас, която е установила, че й изневеряват, да анализира какво не дава на човека до себе си. Превръщането ви на по-добрата от двете любовници зависи само от вас и от желанието ви да стъпите здраво на земята и да владеете себе си, въпреки неговите забежки.

Как да стане тази промяна? Как да неутрализирате изневярата и да върнете старото положение?

Помислете какво го е привличало у вас в самото начало. Разровете всеки един спомен и мигновено създайте усещане, което ви кара да се чувствате обичана, въпреки всичко. Липсва ли ми емоция, дайте му я! Липсва ли му нежност в леглото- дайте му го!

Да, звучи изкривено, но е тактика, и то безотказно работеща. Веднъж усетил, че вие сте именно тази, която го е карала да усеща същото, както прави сега неговата любовница, той е ваш!

Отстраняването на другата в играта става лесно и по-бързо, ако вие сами се опитвате да подхождате с емоция, а не с гняв. Има начини, но най-силен от тях е тактическото ви поведение.

Запомнете, че всичко е решимо, а всяка грешка е поправима, дори и ревността.

Дами, ако искате мъжът до вас да вижда и съпруга, и жена, и любовница, бъдете водеща фигура, а не жертва на мъжка забежка. Доказала съм го на клиентки през всички тези години от работата си. Ключът е у вас!

Естествено, всеки случай е уникален. При всяка една изневяра има елемент на индивидуалност. Затова не всичко може да се предскаже и не бива да се говори общо за всички хора и всички двойки. Въпреки че има и общи неща, страданието на всеки човек е уникално и неповторимо. По тази причина е добре да се разгледа вашият отделен случай в подробности и детайли. За целта можете да ползвате моята индивидуална платена консултация, която не е скъпа и се извършва онлайн – с писма или по скайп.

Заедно ще обсъдим проблемите ви и ще вникнем в тях в дълбочина.

Ще открием причините за вашия конкретен проблем и начините за неговото решаване. Повярвайте ми, понякога има подробности, които ужасно силно ви засягат, но някак си остават незабелязани от самите вас. Те обаче няма да бъдат тайна за страничен човек, още повече за специалист по такива „подробности“.

Веднъж човек просто не желае да ги забележи, а друг път няма сетива да ги види. Това е въпрос на възпитание и… практика. Ще ви науча как бързо да локализирате проблема си и да го разрешавате. Вие само ми пишете и аз ще ви запозная с приемливите условия за осъществяването на една такава индивидуална консултация. Ще останете приятно изненадани както от тях, така и от резултата, който ще последва.

Ако желаете индивидуална консултация с мен, очаквам писмата и запитванията ви на: violeta@varnisigo.com или пишете във формата за коментари.

Успех на всички!

Виолета Станева

След изневяра: Отстраняване на любовница!
3.5 (70%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “След изневяра: Отстраняване на любовница!

  1. Здравейте. Имам връзка с един мъж която реално е само секс и то на работното място. Хванах го да си пише с друга жена дори си позволих да прочета какво си пишат. Много бързо погледнах защото не съм го правила до сега и се притесни. Стана ми ясно че е совалка и то в началото. Той има дете от друга жена. Разбрах че тя се е изнесла и живее сама. Той ми е шеф. Връзката ни започна по негова инициатива но аз също исках това. Всичко продължава вече 8 години – секс на работното място. Сега съм много разстроена. Ясно ми е че е имало други жени но аз не съм разбирали за тях а сега. Искам да го задържа. Помогнете.

  2. Намерих в работния му календар записки за срещи с приятелката ми с която се срещат .Как да постъпя ?

  3. Здравейте, Вили Г. и Ирена Кр.! И двете сте получили отговорите на мейлите, които сте посочили, ако са реални.

  4. Когато е любовница добре ,но когато го хванеш с мъж тогава какво правим,???

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *