Връзка с мен, безплатна или платена консултация онлайн

Преди да се свържете с мен…

Ето списък с най-честите въпроси, които получавам:

1. Как мога да се свържа с Виолета Станева за лична консултация?

Най-лесно връзката с мен става като пуснете коментар на кирилица под някоя от публикациите и подробно разкажете историята си. Сигурно вече някъде сте чели и знаете, че най-светкавичният начин лесно да се свържете с блогър е да му напишете коментар.

Това (много ясно) важи и за самата мен. Коментарите аз получавам на личния си мейл и веднага ги виждам. Ако този коментар е хубав, подробен, на кирилица и разказва вашата история, той най-сигурно ще бъде публикуван (одобрен), ще се покаже под материала и ще може евентуално да получи съвсем безплатен отговор дори още веднага в коментарите. Но много често отговорите в коментарите се забавят, затова първо ще получите отговора на мейла си. Естествено, вариантът платена консултация е доста по-бърз, най-малкото защото показва, че хората, които са готови да си платят, имат повече нужда от него.

При всички случаи ако съществува очевидна нужда от по-изчерпателна онлайн терапия или консултация, тогава аз ще ви предложа платения вариант.

2. Имам проблеми с изтеглянето на “Как да си върнем любимия“ и/или „101 любовни идеи“. Можете ли да ми помогнете?

Разбира се! Но първо проверете имейла си – този, който сте написали по време на поръчката, тъй като би трябвало да сте получили линк за изтегляне на този имейл адрес. Ако ли не, пишете ми и ще ви изпратя „Как да си върнем любимия“ най-късно до 24 часа, с работещ линк за изтегляне. Моля, в поле „Тема(Subject)” в имейла, напишете „Проблем с изтеглянето“. Така ще бъде забелязан много по-бързо.

3. Случаят ми е „уникален“, ще проработи ли тази книга при мен?

Най-вероятно ДА. От много години съм семеен консултант и книгата ми е резултат от дългогодишни изследвания върху мъжката психика, както и върху стотици индивидуални случаи. С всеки положителен отзив, който получавам, се опитвам да обновя информацията в „Как да си върнем любимия“. Въпреки че според вас случаят ви е „уникален“, най-вероятно това изобщо не е така.

4. Мога ли да получа книгата в твърдо копие?

„Как да си върнем любимия“, както и „101 любовни идеи“ съществуват единствено в електронен формат. Въпреки това, и двете са добре оформени и готови за принтиране в стандартен A4 формат.

Реших да бъде така, защото по този начин получавате незабавен достъп за изтегляне, а и разходите спадат драстично. В 21 век е безсмислено да се разкарвате до книжарницата, ако всичко може да мине през принтера ви. В момента, в който платите, ще получите линк за изтегляне на книгите ми и ще можете да ги четете. Където и да се намирате по света! (Ново: Книгата вече е безплатна и може да се изтегли от ТУК: Как да си върнем любимия за 21 дни или по-малко.pdf)

5. Отговаряте ли на лични въпроси, свързани с раздяла по имейл?

Да, разбира се, пишете в коментарите и оставете актуален мейл за връзка, проверяван от вас редовно, за да има къде да ви изпратя обяснения и предложения как да действаме.

6. Книгите не се отварят на моя компютър. Какво да правя?

Вероятно нямате инсталиран Adobe Acrobat Reader. Кликнете тук за да го изтеглите безплатно. Това е софтуерът, нужен за четене и принтиране на книгите. Ако проблемът продължава да съществува, свържете се е мен на имейла, посочен по-долу.

| Начало | Поръчай | Отзиви | Често Задавани Въпроси | Връзка с мен

| Декларация за поверителност| Условия за ползване

ПОПИТАЙ ВИОЛЕТА СТАНЕВА:

Връзка с мен, безплатна или платена консултация онлайн
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

12 thoughts on “Връзка с мен, безплатна или платена консултация онлайн

 1. Здравейте.Жена на 32 г съм.Имам 2 деца и 10 годишен брак,който е на път да се разруши,заради моята ревност.Виждам някакви неща и си ги представям по един начин,а те изглеждат по съвсем различен.Дадох обещания на мъжът ми,че ще се опитам да се излекувам,но той не вярва в това.Ако наистина има надежда ревността ми да изчезне,какво е необходимо да направя?

 2. Здравейте на 18 г.
  Имах прекрасна връзка с момче три години по голям от мен,той бе първото момче с което бях обичахме се много, имахме безброй прекрасни моменти,но в последно време започнахме да се караме постоянно, разделяме се за ден два и пак се събираме,докато преди една седмица се разделихме уж завинаги, но след 5 дни дойде да ме вземе и прекарахме хубава вечер, бяхме интимни сутринта когато станахме и почнахме да си говорим, без да се караме той сподели, че иска да се разделим защото се е очуждил от мен и вече не ме чувства близка. Аз се прибрах, а той на другият ден ми писа няколко пъти и ми казваше, ти добре ли си аз съм добре преживя ли ме защото аз да и аз го попитах от съжаление ли ме търсиш, а той ми отговори че като съм го чувала лесно съм щяла да го превъзмогне.Това е в краткост това което ми се случи, но истината е,че го обичам безкрайно и мечтая да си го върна.
  Моля помогнете ми.

 3. Съпругът ми има колежка любовница от 4 години.Разбрах,хванах го на мяасто пред нейния звънец,но той продължава и не се притеснява да демонстрира връзката си дори и не му пука от дъщеря ни която беше всичко за него/

 4. Здравейте,нямам никакви приятели в момента,някои ме намразиха безпричинно ,други ми се подиграват,връзка също не мога да създам.Това на какво се дължи ?

 5. Приятелят ми се раздели с мен, без да ми даде конкретна причина. Минаха 3 месеца. Поддържаме контакт, но той иска да бъдем приятели, въпреки че ме обичал. Тъй като много го обичам това не ми стига и често водим спорове и жестоки караници. Въпросът ми е какво да направя, за да си го върна,не просто като приятел?

 6. С приятелят ми бяхме заедно 3 години. Много се обичахме. Един ден се скарахме и той поиска да се разделим. Не ми даде причина. Известно време след това каза, че искал да бъде сам. Не казва, че не ме обича, но предпочитал да сме приятели. За мен това е нелепо и стигахме до големи спорове. Минаха 2 месеца от раздялата, а ние продължаваме да се търсим, но положението не се променяя. Как да си го върна? Не като приятел..

 7. Добър ден .пиша ви със надежда да ми помогнете. Жена ми иска развод и не мога да поправя нещата. Искям да си я върна защото много я обичам и тя е жената на моя живот. Ще платя каквото е наложително. Но искам да попитамследното. Колко сианса са нужни и ще си я върна ли

 8. Готов съм на всичко за нея.умолявам ви я помогнете ми защото без нея не мога да живея.

 9. Госпожо станева.вчера ви писах но не ми отговорихте. Извинявам се за това че исках безплатна консултация.събрях пари и съм готов да платя само ми помогнете да си я върна.искренно ви моля за помощ защото няма към кого другиго да се обърна.моля ви на колене защото не виждам живота си без нея.разберете ме моля ви и искам да започнем работа възможно най скоро и да ми дадете съвет как да я накарам да се върне при мене и да се обичаме отново.тя като излезаше от нас ми каза че няма нищо към мене и това е шок за мен. Не мога да спя нито да ям и всеки ден го мисля това нещо и не мога да намеря път към нейното сърце.

 10. Здравейте, имах връзка от разстояние в продължение на 1 година и половина. От разстояние имам предвид, че аз съм в София, а приятеля ми в малкия провинциален мой роден град. Поради тази причина пътувах често, за да се виждаме. На 2 пъти се разделяхме , заради неговоте нежелание категорично, че не желае в София. Аз не мога да се върна в малкия град на този етап. Сега се разделихме 3 път и го чувствам като нещо окончателно. Предишните пъти сякаш имаше повече емоции и чувства от негова страна, а сега се е крайно дистанцирал и явно решен, че това е края. Моето желание е просто да опита и ако тогава наситина не може да живее в София, аз съм склонна да направя компромис за малкия град. НО без да опита, как да направя такъв компромис. В случая той контролира връзката, а не беше така. Искам да обърна колелото, да поставя ясно и категорично условията си и той да направи опит. Проблема е, че направих няколко основни грешки при тази раздяла – скарахме и съм плакала по телефона, има доста груби казани неща, както и доста неразбрани и недоизказани. Аз потърсих контакт с него, но причината беше, че негов роднина почина. Опитах се да бъда мила и т.н. , но той пак не пожела да ме види когато бях в града. Сега се опитвам със всички сили да се дистанцирам и да не го търся, ако има някаква надежда да ме потърси той. Как мога да си върна шансовете при условие, че той е доста охладнял? Много ми е трудно да не го търся ….. Какво бихте ме посъветвали?
  Какви са цените на платените Ви консултации?

  Благодаря!

 11. Здравейте , помагате ли на мъже в подобна ситуация , които искат да си върнат момичето? или всичко в книгата “как да си върнем любимия“ се отнася за жените които искат да си върнат мъжа

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *