Връзка с мен, безплатна или платена консултация онлайн

Преди да се свържете с мен…

Ето списък с най-честите въпроси, които получавам:

1. Как мога да се свържа с Виолета Станева за лична консултация?

Най-лесно връзката с мен става като пуснете коментар на кирилица под някоя от публикациите и подробно разкажете историята си. Сигурно вече някъде сте чели и знаете, че най-светкавичният начин лесно да се свържете с блогър е да му напишете коментар.

Това (много ясно) важи и за самата мен. Коментарите аз получавам на личния си мейл и веднага ги виждам. Ако този коментар е хубав, подробен, на кирилица и разказва вашата история, той най-сигурно ще бъде публикуван (одобрен), ще се покаже под материала и ще може евентуално да получи съвсем безплатен отговор дори още веднага в коментарите. Но много често отговорите в коментарите се забавят, затова първо ще получите отговора на мейла си. Естествено, вариантът платена консултация е доста по-бърз, най-малкото защото показва, че хората, които са готови да си платят, имат повече нужда от него.

При всички случаи ако съществува очевидна нужда от по-изчерпателна онлайн терапия или консултация, тогава аз ще ви предложа платения вариант.

2. Имам проблеми с изтеглянето на “Как да си върнем любимия“ и/или „101 любовни идеи“. Можете ли да ми помогнете?

Разбира се! Но първо проверете имейла си – този, който сте написали по време на поръчката, тъй като би трябвало да сте получили линк за изтегляне на този имейл адрес. Ако ли не, пишете ми и ще ви изпратя „Как да си върнем любимия“ най-късно до 24 часа, с работещ линк за изтегляне. Моля, в поле „Тема(Subject)” в имейла, напишете „Проблем с изтеглянето“. Така ще бъде забелязан много по-бързо.

3. Случаят ми е „уникален“, ще проработи ли тази книга при мен?

Най-вероятно ДА. От много години съм семеен консултант и книгата ми е резултат от дългогодишни изследвания върху мъжката психика, както и върху стотици индивидуални случаи. С всеки положителен отзив, който получавам, се опитвам да обновя информацията в „Как да си върнем любимия“. Въпреки че според вас случаят ви е „уникален“, най-вероятно това изобщо не е така.

4. Мога ли да получа книгата в твърдо копие?

„Как да си върнем любимия“, както и „101 любовни идеи“ съществуват единствено в електронен формат. Въпреки това, и двете са добре оформени и готови за принтиране в стандартен A4 формат.

Реших да бъде така, защото по този начин получавате незабавен достъп за изтегляне, а и разходите спадат драстично. В 21 век е безсмислено да се разкарвате до книжарницата, ако всичко може да мине през принтера ви. В момента, в който платите, ще получите линк за изтегляне на книгите ми и ще можете да ги четете. Където и да се намирате по света! (Ново: Книгата вече е безплатна и може да се изтегли от ТУК: Как да си върнем любимия за 21 дни или по-малко.pdf)

5. Отговаряте ли на лични въпроси, свързани с раздяла по имейл?

Да, разбира се, пишете в коментарите и оставете актуален мейл за връзка, проверяван от вас редовно, за да има къде да ви изпратя обяснения и предложения как да действаме.

6. Книгите не се отварят на моя компютър. Какво да правя?

Вероятно нямате инсталиран Adobe Acrobat Reader. Кликнете тук за да го изтеглите безплатно. Това е софтуерът, нужен за четене и принтиране на книгите. Ако проблемът продължава да съществува, свържете се е мен на имейла, посочен по-долу.

| Начало | Поръчай | Отзиви | Често Задавани Въпроси | Връзка с мен

| Декларация за поверителност| Условия за ползване

Връзка с мен, безплатна или платена консултация онлайн
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

5 thoughts on “Връзка с мен, безплатна или платена консултация онлайн

  1. Здравейте.Жена на 32 г съм.Имам 2 деца и 10 годишен брак,който е на път да се разруши,заради моята ревност.Виждам някакви неща и си ги представям по един начин,а те изглеждат по съвсем различен.Дадох обещания на мъжът ми,че ще се опитам да се излекувам,но той не вярва в това.Ако наистина има надежда ревността ми да изчезне,какво е необходимо да направя?

  2. Здравейте на 18 г.
    Имах прекрасна връзка с момче три години по голям от мен,той бе първото момче с което бях обичахме се много, имахме безброй прекрасни моменти,но в последно време започнахме да се караме постоянно, разделяме се за ден два и пак се събираме,докато преди една седмица се разделихме уж завинаги, но след 5 дни дойде да ме вземе и прекарахме хубава вечер, бяхме интимни сутринта когато станахме и почнахме да си говорим, без да се караме той сподели, че иска да се разделим защото се е очуждил от мен и вече не ме чувства близка. Аз се прибрах, а той на другият ден ми писа няколко пъти и ми казваше, ти добре ли си аз съм добре преживя ли ме защото аз да и аз го попитах от съжаление ли ме търсиш, а той ми отговори че като съм го чувала лесно съм щяла да го превъзмогне.Това е в краткост това което ми се случи, но истината е,че го обичам безкрайно и мечтая да си го върна.
    Моля помогнете ми.

  3. Съпругът ми има колежка любовница от 4 години.Разбрах,хванах го на мяасто пред нейния звънец,но той продължава и не се притеснява да демонстрира връзката си дори и не му пука от дъщеря ни която беше всичко за него/

  4. Здравейте,нямам никакви приятели в момента,някои ме намразиха безпричинно ,други ми се подиграват,връзка също не мога да създам.Това на какво се дължи ?

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *